UNICEF søker leder til vårt livsviktige innsamlingsarbeid fra private givere

Seksjonsleder privatmarkedet

UNICEF er verdens største hjelpeorganisasjon for barn. I over 190 land jobber vi kontinuerlig med å finne nye løsninger for at hvert barn skal få sjanse til å vokse opp og utvikle seg. Som FN-organisasjon samarbeider vi med lokale myndigheter over hele verden for å ivareta barns rettigheter og skape varige endringer. UNICEF er i tillegg verdens største innkjøper av vaksiner og nødhjelpsaktør for barn i katastrofer. UNICEF mottar ingen midler av FN til sitt programarbeid og er derfor helt avhengig av frivillige givere. I Norge arbeider vi med barns rettigheter og oppvekstsvilkår, samt innsamling til vår globale innsats for barn. UNICEF er en organisasjon med stor gjennomslagskraft, både nasjonalt og internasjonalt, og er blant de i verden som i størst grad driver med innovativ bistand. I 2017 er vi spesielt stolte av at inntektene fra TV-aksjonen NRK går til UNICEFs arbeid for barn rammet av krig og konflikt.

Vi i UNICEF Norge jobber hver dag med å skaffe flere midler til vårt globale arbeid for barn. Inntektene fra våre faddere er den største og viktigste kilden til våre inntekter, men vi jobber også med vekst innenfor testamentariske gaver og sporadiske givere. Vi har fokus på rekruttering, men like viktig er det å ta vare på de giverne vi får. Vi har salgsfokus, men vi produserer også innhold som engasjerer og overrasker.
Som seksjonsleder for privatmarkedet skal du både ha det overordnede strategiske blikket og ta aktiv del i den daglige jobben til teamet ditt i utforming av kampanjer både kreativt og gjennom valg av kanalmiks. Vi jobber i alle digitale flater, men også tradisjonelle virkemiddel som DM og telemarketing. Du hjelper oss gjerne å finne nye veier å gå. Ambisjonene for vekst er høye og fokus er på digitalisering og change management.

Den mest givende markedsjobben i Norge?

Du vil lede en stor seksjon som har ansvaret for all innsamling av midler fra private givere inkludert vårt årlige TV-show. Vi ser etter en trygg leder med relevant salgserfaring, som evner å drive en ambisiøs organisasjon. Om du har erfaring fra vår bransje er det et pluss, men ikke påkrevd.
Rammen vi gir deg er en organisasjon med meget godt omdømme og stor gjennomslagskraft, innenfor noe av det mest samfunnsnyttige det er mulig å jobbe med.

Vi kan love deg at du blir hekta.

Ansvarsområder
 • Lede UNICEF Norges fadderteam. Dette inkludere budsjett- og aktivitetsansvar for nyrekruttering av faddere og for fadderlojalitet
 • Lede team som har ansvar for nødhjelp, sporadiske givere og testamentariske gaver
 • Evaluere og utvikle nye og eksisterende kanaler
 • Arbeide med innovasjon for å videreutvikle aktiviteten og lojaliteten
Vi ser etter deg som har:
 • Minimum 5 år relevant ledererfaring
 • Digital kompetanse
 • Relevant salgserfaring
 • CRM-tankegang
 • Overordnet blikk, men samtidig stålkontroll på tallene
 • Erfaring/evner til å drive ambisiøse organisasjoner og høyt tempo
 • Kreativitet, er vant til å teste ut konsepter og avslutte det som ikke fungerer som forventet
 • Høyere utdanning med relevant fagkrets er ønskelig; bachelor- eller masternivå
 
Stillingen rapporterer til markedsdirektør.

 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest