Prosjektdirektør

Prosjektdirektør

Med over 15 000 ansatte og en omsetning på ca EUR 3,5 milliarder, er PORR-konsernet et av Østerikes største entreprenørselskaper og en ledende aktør i Europa. Med mange kontorer i Europa, har PORR realisert banebrytende byggeprosjekter. Selskapets tjenester dekker alt fra boligbygging til komplekse infrastrukturprosjekter i alle sektorer av byggebransjen. Omfattende kompetanse, en tørst etter innovasjon og en vilje til å stå på, evne til læring og forbedring er faktorer som utgjør grunnlaget for topp kvalitet hos PORR. Selskapet er ytterligere styrket gjennom nasjonale og internasjonale partnerskap.

Moderne – Internasjonal – Banebrytende

Som en av Europas største entreprenører har vi fått solid feste i det nordiske markedet, og skal nå utvikle oss videre. For store- og middels store tunnelprosjekter søker vi nå
 

Prosjektdirektør

Hos oss får du jobbe i et stort internasjonalt miljø, samtidig som du får sette ditt preg på en norsk organisasjon i stadig utvikling. Du må ha solid erfaring fra det nordiske anleggsmarkedet og en lyst og motivasjon til å vinne og lede banebrytende prosjekter sammen med oss.
Synes du dette høres interessant ut? Da vil vi gjerne høre fra deg!
Ring senior bedriftsrådgiver Viggo Friling – tlf. 982 08 100.
 


Arbeidssted: Oslo