Byråleder for PR og reklame i JCP

Byråleder for PR og reklame i JCP

Vi mener at en forutsetning for å bli påvirket, er å bli involvert. Derfor er vi ikke fornøyde selv om folk skjønner hva vi mener. De må tro på hva vi sier og bli med. Målet som er felles for alt vi gjør, er Captivate People. Just Cruzin Production (JCP) er et kommunikasjonsbyrå som leverer PR, reklame, event, eventreiser, sponsorarbeid og digital.

NORGES MEST SPENNENDE KOMMUNIKASJONSJOBB? 

Nå skjer det ting. Vi slår sammen PR og reklame til ett og samme selskap, og ser etter den som er verdig oppdraget med å samle og lede det som blir et av Norges sterkeste, mest mangfoldige og kreative kommunikasjonsmiljøer.
 
Siden oppstarten for 19 år siden har JCP gått fra kjellerboende festarrangør til fullservice kommunikasjonshus med 140 medarbeidere i tre land. Under misjonen Captivate People spesialiserer selskapet seg innenfor reklame, PR, event, eventreiser, digitale tjenester og sponsorarbeid.
 
Vi skal bli Skandinavias ledende kommunikasjonsmiljø og vi skal være en av Norges beste arbeidsplasser uavhengig bransje. Vi gjør det som tar oss raskest til vårt mål og visjonen om å bli The Fun Place for Brave Thinking.
 
Med sammenslåingen av PR og reklame møter vi fremtidens kommunikasjonsutfordringer med tilpasningsdyktighet og uavhengighet. Det nye selskapet, som nå gjøres klart for ytterligere vekst, vil bestå av ca 30 ansatte med særkompetanse innen PR, sosiale medier, reklame, innholdsmarkedsføring og digital markedsføring.
 
 
Noe stort er på gang
Excellence in PR, Gullkorn, Gullblyanten, Trophées de l'Evénement, SABRE, Retailprisen. Det nye selskapet blir tettpakket med talent og fortjener en helt eksepsjonelt dyktig, visjonær leder og kulturbærer.
 
Stillingen innebærer hovedansvar for et kommunikasjonsbyrå med en forventet omsetning på rundt 60 millioner kroner i 2018. Du må ha relevant arbeidserfaring fra oppgaver av lignende omfang. Med klare ambisjoner for videre vekst er det viktig å ha kommersielt hode, solid lederkompetanse og -erfaring, og sterke økonomiske resultater å vise til fra tilsvarende stillinger. Det er en fordel med god kunnskap og kompetanse innenfor kommunikasjonsfaget, men ikke et direkte krav. Stillingen vil være en sentral del av ledelsen i Norge, og rapporterer til CEO, Norway. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og mulighet for partnerskap.
 
Kvalifikasjoner:
  • Solid ledererfaring
  • Målrettet og vant til å jobbe i prestasjonskulturer
  • Grunnleggende forståelse og kompetanse for kommunikasjonsfaget
  • God forståelse for den digitale transformasjonen både vi og våre kunder står overfor
  • Relasjonsbyggende med svært gode mellommenneskelige egenskaper
  • Sterk kommersiell teft og dokumenterte salgsresultater
  • Bredt nettverk i norsk næringsliv
  • Bakgrunn og eller erfaring fra konsulentbransjen, PR-, reklame- eller mediebransjen er en fordel 
 
 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest