Strategisk konsulent

Strategisk konsulent

Vi mener at en forutsetning for å bli påvirket, er å bli involvert. Derfor er vi ikke fornøyde selv om folk skjønner hva vi mener. De må tro på hva vi sier og bli med. Målet som er felles for alt vi gjør, er Captivate People. Just Cruzin' Production (JCP) er et kommunikasjonsbyrå som leverer PR, reklame, event, eventreiser, sponsorarbeid og digital.

 
Strategisk konsulent søkes


JCP er i ferd med å slå sammen reklame og PR i ett og samme selskap, og du vil bli en viktig del av dette sterke og mangfoldige kommunikasjonsmiljøet. Vi søker en sterk konsulent som deler våre høye ambisjoner! Du skal være med å styrke og videreutvikle vår satsning mot reklame.
 
Som del av et voksende kommunikasjonshus med en stadig mer synlig og tydelig profil i markedet, trenger vi den som er spesialist på å se og gripe nye muligheter for våre kunder.
 
Vi har forpliktet oss til å skape meningsfulle møter mellom mennesker og merkevarer, og det på tvers av markedsmiksen. I team med ulike kommunikasjonsspesialister og kreatører, trenger vi deg som vil være med å utvikle eksisterende og nye kundeforhold for byråets kommunikasjonsvirksomhet.
 
Vi ser for oss at du:
  • Har et kommersielt hode og er glad i å bygge kunderelasjoner
  • Er opptatt av å løse kommunikasjonsutfordringer
  • Har god erfaring med å utvikle og selge kommunikasjon
  • Er en uredd og god strateg
  • Er en rådgiver med tydelige meninger
  • Har et stort nettverk
  • Forstår mulighetene i mediebildet   

Vi kan tilby deg fantastiske mennesker å jobbe med, et svært ambisiøst miljø, konkurransedyktige betingelser og muligheten til å være med å utvikle vårt nye selskap med om lag 30 ansatte. Reklamevirksomheten har kunder som Volvo, TV2, Jordan, Vipps, Tinemelk, Butinox, Kreftforeningen og Pepsi Max. Byrået er en del av kommunikasjonshuset JCP Nordic, som har 140 ansatte i Oslo, Stockholm og København.
 
 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 16. oktober