Byråleder

Byråleder

Ernö er et partnereid reklamebyrå som ble startet i 2006 av erfarne folk med bakgrunn fra reklame- og designbransjen. Ernö har i konkurranse med betydelig større miljøer fått tillit fra noen av Norges mest kjente merkevarer helt siden oppstarten. Ernö utvikler seg med og for kundene, og er i dag skrudd sammen for å kunne møte kundenes behov for strategisk rådgivning, innsikt, analyse, utvikling og produksjon av kommunikasjonsløsninger på alle flater. Byrået omsatte i 2017 for 42,3 millioner og har 24 ansatte rundt lunsjbordet.

Byråleder til Ernö

Du får være med på å sette kursen og videreutvikle et miljø som med sin tilnærming til strategi, innsikt og kreativ konseptutvikling har fått tillit fra noen av landets største og mest kjente merkevarer. 
Du blir byråleder for et norsk reklamebyrå som står støtt på egne ben og som i sin helhet eies av folk som jobber i selskapet.
Du tar over et selskap som med helhjertet innsats har snudd trange tider til et rekordresultat i 2017.
Du får jobbe med lojale og offensive kunder med mange spennende utfordringer framover.
Du får lede en gjeng på 24 dedikerte fagpersoner som holder til i eget hus på Grünerløkka med rom for å vokse.
Vil du vite mer om Ernö og hva slags person byrået er på jakt etter? 

Ta kontakt med Pål S. Øverby i Raadgiverhuset Rekruttering, 905 26 841 eller paal@raadgiverhuset.no, for mer informasjon - eller registerer din interesse på www.raadgiverhuset.no.

 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest