Medierådgiver

Medierådgiver

Idium er et mediebyrå og totalleverandør av digitale markedsføringstjenester som holder til på Majorstuen i Oslo. Vi hjelper deg med alt du trenger for å lykkes med markedsføring på nett og sikrer at du har en helhetlig strategi i digitale kanaler. Vi leverer kostnadseffektive løsninger til små og mellomstore bedrifter i Norge, og med vår lange fartstid har vi god erfaring og innsikt i alle bransjer. Vi er opptatt av at du som Idium-kunde skal få mye for pengene og at du aldri skal betale for noe du ikke har bruk for. Vårt mål er å være det mediebyrået som gir deg mest for pengene og den aller høyeste ROI (Return on Investment).

Som Medierådgiver i Idium blir du en del av et dynamisk, sosialt og hektisk salgsmiljø. Dette innebærer et høyt arbeidstempo med et stort fokus på mål- og resultatoppnåelse. Kunden settes alltid først og essensen i alle våre aktiviteter dreier seg om å skape mest mulig verdi for våre kunder.

I rollen vil du få ansvar for:
  • rådgivende salg og forvaltning av egen kundeportefølje
  • salgsaktiviteter mot nye kunder
  • medieplanlegging og gjennomføring av markedsaktiviteter for eksisterende kunder
  • forhandlinger med eksterne leverandører
  • workshops både eksternt med kunder og internt med kolleger
Teamet
Mediebyråteamet består av 7 rådgivere som til daglig jobber med kundeoppfølging og nysalg mot små og mellomstore bedrifter. Det er høy kompetanse og solid erfaring innen salg og digital markedsføring på teamet. Dette bidrar til å skape god struktur og forutsigbarhet i alt fra opplæring til videreutvikling og deling av kunnskap internt.
 
Idium
Vi ønsker deg velkommen til et markedsledende selskap i vekst med solid økonomi, syv år på rad som Gasellebedrift, og vi hadde vårt beste resultat i 2017. Vi legger til rette for gode karriere- og utviklingsmuligheter gjennom ulike kurs, sertifiseringer og en egen kompetanseplan. Hos oss har vi et åpent og tillitsfullt arbeidsmiljø, moderne lokaler sentralt på Majorstuen, flott kantineordning og aktivitet gjennom bedriftsidrett. Les mer på www.idium.no

Kompetanse
Som Medierådgiver vil du ha mye kontakt med nye og eksisterende kunder, og dette er selvfølgelig noe du trives godt med. Det må være naturlig og uanstrengt for deg å ta kontakt med forskjellige bedrifter, forstå deres behov og evne å skape tillit. For å kunne vite at du er en slik person, bør du ha erfaring med salg fra tidligere. I tillegg bør du ha stor interesse og kunnskap om det du skal formidle til eksisterende og potensielle kunder, som i dette tilfellet er digital markedsføring. Vi hører også gjerne fra deg som jobber eller har jobbet i et annet mediebyrå. Du er ambisiøs og ønsker deg flere og større muligheter enn det du har der du er i dag. Som en av bransjens mest komplette byråer er det nettopp det vi kan tilby deg!

Er du en fremoverlent og ambisiøs person som skaper dine egne muligheter så tar du kontakt på telefon og overbeviser om at vi bør ta et intervju med nettopp deg!

Kontaktperson for stillingen er Rådgiver/Hodejeger Anders Sæther (mobil 413 72 388). Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Idium.
 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest