Controller

Controller

Marel er en innovativ og markedsledende global leverandør av avansert prosessteknologi, tjenester og service til fisk-, kjøtt- og fjærkreindustrien. Våre topp moderne systemer og utstyr hjelper næringsmiddelprodusenter uavhengig av størrelse og marked med å optimalisere sin produksjon. På verdensbasis har konsernet ca. 5400 ansatte fordelt på 6 kontinenter i 30 land, og et nettverk bestående av ca. 100 agenter og distributører. Marel Norge AS har kontorer i flere norske byer og hovedkontoret ligger strategisk plassert på Lillestrøm «- tett på verden».

Er du vår nye strukturerte og fleksible Controller?

Sammen med økonomisjefen og et team på 4 vil du som Controller være involvert i alt fra rapportering og utarbeidelse av statistikk, prosjektadministrasjon, logistikk, budsjettarbeid og regnskap. Du vil også få en sentral rolle i planlegging og gjennomføring av årsavslutning.

Aktuelle arbeidsoppgaver og ansvarsområder:
  • Månedlig og kvartalsvis avstemming og kontroll mot konsernet.
  • Prosjektregnskap og fakturering.
  • Kontroll og kvalitetssikring av regnskapet.
  • Fortolling, arbeid med inngående og utgående deklarasjoner.
  • Veiledning og opplæring av ansatte i tilknyttede avdelinger.
  • Løpende driftsoppgaver og noe IT driftsansvar (ERP systemer).
Vi kan tilby deg varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et arbeidsmiljø der individuelle ferdigheter og egenskaper blir satt pris på og dyrket frem. Hos oss er de ansatte vår viktigste investering. Vi har konkurransedyktige betingelser, gode pensjon- og forsikringsordninger og ikke minst vil vi at du skal få muligheten til å utvikle deg som en del av et solid fagmiljø her hos oss.
 
For å mestre, lykkes og trives i denne rollen må du ha høyere utdanning innen økonomi/regnskap/revisjon. Gode IT og Excel ferdigheter, samt mestre både norsk og engelsk som arbeidsspråk. Vi ser for oss at du har relevant erfaring fra tilsvarende arbeidsoppgaver, og gjerne da fra et internasjonalt konsern. Har du i tillegg kunnskap om merverdiavgift, kjennskap til prosjektregnskap, logistikk og behersker Navision, er dette en stor fordel.
 
Ønsker du å bli en del av et internasjonalt og dynamisk team med engasjerte og faglige dyktige kollegaer? Da vil vi gjerne høre fra deg!
 


Arbeidssted: Lillestrøm
Søknadsfrist: Snarest