»I en digital tidsalder hvor teknologi tar over og forenkler stadig flere oppgaver vil den humane kapitalen være en av våre viktigste verdidrivere i fremtiden og vil være det som skiller mennesket fra teknologien.»

DSF7134-Edit.jpg

Rita Veronica Ardraa

Rita har mange års erfaring innen salg og salgsledelse fra flere ulike bransjer som eksempelvis eiendom, forsikring, forskning og helse. Hun har øye for det å finne rett kompetanse og sette sammen velfungerende team som skaper en god kultur og som gir bedriften verdi. Den varierte bakgrunnen gjør at hun raskt skaper seg et oversiktsbilde uavhengig av bransje og finner gode løsninger basert på behovet. Hun er engasjert og gir seg ikke før hun har funnet rett person til rett stilling.

Rita har en Executive Master of Management fra Handelshøyskolen BI med fokus på organisasjonspsykologi, strategi, forretningsutvikling og innovasjon og har i tillegg en Bachelor i Eiendomsmegling. Hun har en filosofi om at nøkkelen til fremtidssuksess ligger i  rett teamsammensetting,  kontinuerlig fokus på kultur, kompetanseutvikling og digitalisering.. Rita tenker utenfor boksen og er oppvokst i en digital verden med høy kompetanse på SoMe. Hun er derfor opptatt av det digitale og informasjonsutvikling i samhandling med den humane kapitalen i bedrifter.