BrynByggLogoLarge.jpg

Når løsningen ligger i luften

Søk på stillingen

Spennende muligheter

Bryn Byggklima prosjekterer og leverer komplette klimaanlegg. Vår entereprisedivisjon kjennetegnes av høyt teknisk kompetansenivå innen spesielt totalentrepriser og et effektiv gjennomføringsapparat. Entreprisedivisjonen består av 7 avdelinger med tilsammen 70 ansatte.

Selskapet har sterke vekstambisjoner og oppretter i den forbindelse flere spennende stillinger:

Ønsker du å jobbe med kalkulering og tekniske løsninger i tidligfase? Vi søker etter en Markedssjef Entreprise som holder et høyt faglig nivå.

For deg som vil sitte sentralt i oppbygging og utvikling av kvalitetssystemet i bedriften gir rollen som Kvalitets ansvarlig store muligheter.

Dersom du er strukturert, dynamisk, sterkt faglig orientert og en god lagspiller tror vi du vil trives i rollen som prosjektleder hos oss. Vi søker prosjektledere til entrepriseavdelingene i Moss, Oslo og Jessheim.

Bryn Bygglklima jobber aktivt for å øke faglighet og prosjekteringskompetanse – så dersom du har bakgrunn som rådgivende ingeniør hører vi gjerne fra deg.

Vi er opptatt av våre verdier og lever aktivt etter disse; Kunnskap, Raushet, Engasjement

For nærmere informasjon om hver enkelt stilling – og for å søke stillingen – trykk på «Søk på stillingen».

 


Bryn Byggklima AS ble etablert i 1985 og har i dag 160 ansatte, kontorer 6 steder i det sentrale østlandsområdet med hovedkontor i Asker. Selskapet omsetter for over 450 millioner kroner i året.  Firmaets entreprisedivisjon kjennetegnes av høyt teknisk kompetansenivå innen spesielt totalentrepriser og et effektivt gjennomføringsapparat med fast ansatte, dyktige montører. Divisjonen er inne i en meget positiv utvikling og har en ambisiøs strategisk vekstplan videre som innebærer at vi alltid er på søk etter nye medarbeidere.