10 års jubileum!

Raadgiverhuset Rekruttering AS feirer i 2016 sitt 10 års jubileum! Selskapet har hatt positiv vekst fra første år, og er av Dagens Næringsliv blitt kåret til Gaselle bedrift 4 år på rad. Raadgiverhuset har oppnådd et godt renommé og er i dag et anerkjent rekrutteringsselskap med solid kompetanse.

Raadgiverhuset Rekruttering AS er 10 år!

Det er med glede vi kan konstatere at Raadgiverhuset er 10 år i år og har etablert seg i den absolutte øvre divisjon av rekrutteringsselskaper i Norge!

Gjennom 10 år, har vi bygd sten på sten, blitt Gaselle bedrift av Dagens Næringsliv 4 ganger på rad og fått den økonomiske ratingen AAA. Med profesjonelt arbeid gjennom hele prosessen og med glimt i øyet, har vi bistått våre mange kunder, som består både av de små og mellomstore norske selskaper, til de store internasjonale og børsnoterte selskaper.

Mest stolt av, er vi allikevel at de kunder som vi startet med i de første årene, fortsatt er gode kunder hos oss!

Raadgiverhuset består i dag av 12 medarbeidere, alle med lang erfaring fra næringslivet og rekruttering av ledere og spesialister. Vi tar stadige nye steg, og er bygget for videre vekst i de kommende år.

Vi benytter anledningen til å takke alle våre kunder, kandidater og samarbeidspartnere, for at vi er kommet dit vi er i dag. Vi ser frem til nye spennende år og fortsatt godt samarbeid med dere alle.

Har du lyst til å stikke innom oss, for en uformell prat eller en kopp kaffe, er du alltid hjertelig velkommen!

Trygve J. Moe

Gründer og Adm. direktør