Drevne revisorer til spennende roller i framtidsrettet revisjonsselskap

Senior Manager og Manager

Plus Revisjon AS, er et revisjons og rådgivingsselskap som skal være en høyt verdsatt kompetanseleverandør. Effektiv kommunikasjon og tilgjengelighet for kundene anses som avgjørende suksesskriterium. Kjennetegnet ved våre kunder er at de har generelt et fornuftig syn på orden og kontroll, og representerer de fleste bransjer. De ønsker kompetente samtalepartnere på seniornivå som sikrer tidseffektivitet og fokus på riktige områder i revisjonsprosessen, og samtidig kan bistå med andre rådgivningstjenester. Plus Revisjon utgjør i dag 7 personer og utvikler et faglig og sosialt inspirerende miljø. Selskapet holder til i nye moderne lokaler, med cellekontorer i Rosenkrantz gate 20 i Oslo sentrum.

Plus Revisjon skal fortsette sin sunne vekst de nærmeste årene med flere dyktige mennesker og interessante kunderelasjoner. Vi søker to drevne revisorer;

-          Senior Manager med erfaring fra IFRS og Børsnoterte selskap

-          Manager med solid erfaring

Plus Revisjon er et faglig sterkt miljø og benytter de fremste IT/teknologiske hjelpemidlene i revisjonsprosessen og i øvrig rådgivningsoppdrag. Miljøet vårt preges av stå på vilje, profesjonalitet og positive holdninger, både i forretningsmessig og menneskelig nivå.

Vi søker etter 2 engasjerte og kompetente revisorer med erfaring innen revisjon og rådgivning. Vi ønsker at du helst er statsautorisert revisor, men solid relevant erfaring fra revisjon eller regnskap/controlling kan kompensere for høyere utdanning. Noe bistand eller utførelse av oppdrag av konsultativt preg kan påregnes, herunder kapitalendringer, verdivurderinger mv.

Du trives godt i dialog med kunden, har gode kommunikasjons evner og god forretningsforståelse. Vi tror at for å trives hos oss, har du en evne og vilje til å stå på litt ekstra i perioder, du bidrar til fellesskapet, er systematisk og har høy serviceinnstilling.

Hvis du kommer til oss med motivasjon, innsatsvilje, nysgjerrighet og god kompetanse, gir vi deg muligheten til å vokse og utvikle deg sammen med oss. Du vil ta del i et tilpasset kursprogram for egenutvikling, og bidra til kontinuerlig forbedring av virksomhetens prosesser, samt være en del av et hyggelig profesjonelt og sosialt miljø. Vi tilbyr gunstige betingelser for de rette personene.


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest