Strategisk rådgiver med newbiz-ansvar

Strategisk rådgiver

MK Norway er et nasjonalt utfordrerbyrå med kontor både i Oslo og Bergen. Vi har sterk senior kompetanse både på kreativitet og rådgiving, og betjener annonsører på øverste hylle; Mitsubishi Motors, Scandic Hotels, Tryg Forsikring, Chili Mobil, Lerum osv. Vårt fokus er på den helhetlige forståelsen av merkevaren - innsikt, kreativitet, design, konseptutvikling og strategisk rådgivning i kombinasjon. MK er en del av Media Bergen, et av Norges største mediekonsern.

Nå åpner det seg en fantastisk mulighet som ny

Strategisk rådgiver til MK Norway

Som rådgiver skal du lede våre kundeteam, bidra til den positive utviklingen av byrået og skape ny vekst, med tyngde og troverdig kompetanse på både digital rådgivning og merkevarebygging. Du blir en sentral ressurs i byrået og en viktig strategisk sparringpartner hos dine kunder. Du har den nødvendige kompetansen og tyngden for å utvikle solide merkevarestrategier, basert på data, innsikt og forretningsforståelse.

Du får også ansvaret for å lede våre newbiz team, og være en sterk bidragsyter i kampen om nye kunder. Du har erfaring med salg av liknende tjenester, og er komfortabel med en slik rolle. Du motiveres av salgs- og budsjettansvar for egen kundeportefølje.

I MK og Media Bergen vil du jobbe med et stort tverrfaglig miljø. Du forstår viktigheten av å levere et totalprodukt til kunden, og evner å jobbe med merkevaren på tvers av disipliner som reklame, PR, media, Tech, design og content.

Vi kan tilby en spennende rolle i et kreativt og faglig sterkt miljø, med store muligheter til personlig utvikling i et nettverk som dekker alle disipliner innen markedsføring og reklame.
Om dette treffer deg, må vi snakke sammen!

Ta kontakt, så tar vi en prat om mulighetene og utfordringene, og finner ut om ikke dette er anledningen både du og vi har ventet på.


Det er ikke hver dag denne type rådgiverstilling dukker opp.
Carpe diem!


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest