COO til kvalitetsleverandøren av belysningssystemer

COO

SML Lighting er leverandør av belysning til prosjekt- og designermarkedet i Norge. Vi har lange tradisjoner og er i dag 23 ansatte som forhandler kjente merkevarer fra hele Europa. SML Lighting AS har kontorer i Sarpsborg og på Skøyen i Oslo. Vi leverer belysningsløsninger til offentlige prosjekter, kontorbygg, helsebygg og mye mer. Våre mest kjente prosjekter er; Den Norske Opera og Ballett, Lysgaards-bakkene på Lillehammer og det nye Munch Museet. Men vi jobber langt fra med bare store prosjekter. Vi leverer løsninger til skoler, kontorer, hoteller, restauranter, hytter, boliger, leiligheter og kjøpesenter. Bredden er stor og utfordringene mange. Våre prosjekter kjennetegnes av, teknikk / design, estetikk og prosjektstyring. Våre verdier er; samarbeidsivrig, modig og løsningsorientert. Vi omsatte i 2018 for over NOK 70 mill. og leverer gode resultater.

COO Oslo / Sarpsborg

Hos oss går det så bra for tiden at vi trenger en som kan sørge for at vi analyserer, vurderer, implementerer og leverer optimalt innenfor IT, logistikk, innkjøp, økonomi og strømlinjeformer våre prosesser, prosjekthåndtering og rutiner. Effektivisering gjennom digitalisering er nøkkelen. Alt med optimalisering av kundeopplevelsen til våre kompetente og krevende kunder for øye.

Dette er en helt sentral stilling i vår organisasjon og du vil samarbeide tett med daglig leder, våre teamledere og kvalitetsmedarbeidere i alle ledd. Du vil dele tiden din mellom Oslo og Sarpsborg. Samtidig som du har kontroll på vårt interne liv, er det avgjørende at du også er ute og kjenner prosjektene våre på pulsen. Først da kan du ta ditt 100 % ansvar på alvor og sørge for gjennomføring av prosesser og rutiner.

Årsaken til vår suksess kan kort beskrives med følgende ord: ansvar, kompetanse, kultur, kvalitet, samhandling og hardt arbeid. Vil du være med på vinnerlaget vårt?

 


Arbeidssted: Oslo - Sarpsborg
Søknadsfrist: Snarest