Bli med på mediebransjens entusiastiske vinnerlag!

Key Account Manager

Mediehuset Dagsavisen kjennetegnes av produkter og medarbeidere som elsker å være i en utfordrerposisjon. Vi tar rollen som det helt nødvendige korrektivet i markeder med sterke markedsledere. I Stavanger, i Drammen, i Moss, i Fredrikstad - og ikke minst i Oslo hvor Dagsavisen virkelig har fått et løft. Vi lykkes! Vår entusiastiske gjeng av medarbeidere sørger nå for et så positivt miljø med driv og entusiasme at vi har vekst i lesertall både på papir og digitalt, vekst i opplagstall både på papir og digitalt, kraftig vekst i annonseinntektene og den beste bunnlinjen på 25 år. Kanskje ikke så rart heller, nå som vi når ut til 750.000 lesere hver uke.

Vi er virkelig i flytsonen og det gir oss muligheten til å invitere flere om bord som kan styrke laget. Derfor vil vi ønske velkommen til en ny

Key Account Manager til Dagsavisen

I denne viktige rollen vil du bli en av våre sentrale annonseselgere og en rådgiver annonsørene vil lene seg på for å maksimere sine reklamebudsjetter. Du vil bygge videre på en meget godt etablert kundeportefølje, med tyngde innenfor reiseliv og retail/sport. Dette er kunder som lykkes godt på print, men hvor din oppgave også blir å bidra til digitaliseringen av deres markedsføring. Oppgaven er primært relasjonsbyggende, med fokus på videreutvikling over tid.
Dette en utviklende Key Account Manager rolle hvor du kan ta i bruk alle dine selgeregenskaper for å løse kundenes markedsføringsbehov. Du vil være kundens medierådgiver, digitale rådgiver, innholdsmarkedsfører, e-handels ekspert og event-inspirator.

Vi tilbyr:
  • En av de morsomste og mest utviklende jobbene i mediebransjen
  • Et profesjonelt og uformelt miljø med stor takhøyde
  • Et tradisjonsrikt, offensivt og voksende mediehus
  • Kort vei fra kreative ideer til handling
  • Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter
  • Du vil utgjøre en forskjell, bli heiet fram og synes
  • Gode betingelser, inkludert bonusmuligheter
Om dette treffer deg, må vi snakke sammen! Ta kontakt, så tar vi en prat om mulighetene og utfordringene. La oss finne ut om ikke dette er anledningen både du og vi har ventet på.
 

 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest