Er du kommersiell, flink til å kommunisere og ønsker å sette tydelige spor? Vi har en ledig stilling i helthjem Netthandel hvor du får totalansvaret for SMB markedet og blir produkteier for det vi kaller «helthjem Vekst»

Account Manager/SMB salg

helthjem Netthandel AS er et vekstselskap eid av Schibsted og Polaris, og trolig Norges raskest voksende logistikkselskap. Vi forenkler hverdagen til tusenvis av personer hver dag gjennom rask og bekvem levering av pakker helt hjem. Mer enn 150 nettbutikker og titusenvis av privatpersoner bruker våre tjenester for å sende og levere pakker - Sportamore, GetInspired, Adlibris, Altibox, finn.no, bookies.no er noen eksempler på kunder vi er stolte av å jobbe med. Selskapets betydelige vekst siden oppstarten innen e-handelslogistikk, viser at verdiforslag og produkttilbudet er etterspurt og attraktivt i et sterkt voksende e-handelsmarked. helthjem Netthandel har store og målsatte ambisjoner og har de siste årene styrket organisasjonen. For nye medarbeidere betyr det muligheten til å være med på et veksteventyr innen pakkelogistikk, i en kultur preget av gründerskap, profesjonalitet og kremmerånd. helthjem Netthandel gir medarbeidere og ledere alle de spennende utfordringene og mulighetene det er forbundet med å være utfordrer i et vekstmarked, samtidig som du får tryggheten og karrieremulighetene Schibsted- og Polaris konsernene gir.

Dette blir dine oppgaver som Account Manager/SMB salg:
Foruten å være ansvarlig for det store SMB markedet og en viktig nøkkelspiller for at helthjem Netthandel skal nå sitt milliardmål, blir du for SMB kundene den mest profesjonelle selgeren som med trygghet og faglig teknisk innsikt sørger for at pakkene blir levert med rett kvalitet til rett tid helt hjem. Det er du som sørger for å etablere og tegne avtaler med partnere knyttet til betalingsløsninger, Software leverandører og nettbutikkplattformer, slik at SMB kundene opplever salg og pakkeleveranse i verdensklasse. Det er du som sørger for å automatisere gode løsninger for effektivt salg og onboarding. Det er du som søker å bli helthjem Netthandel sin beste ambassadør

Din kompetanse og viktige personlige egenskaper:
Vi regner med at du har en Bachelor eller Master innen merkantile, logistikk- eller tekniske fag. Kanskje jobber du med salg innen logistikk eller tech og tenker dette er «onnce in a lifetime» mulighet å få bli med på vinnerlaget- helthjem. Du er en nysgjerrigper og er oppdatert på det siste innen tech. Du skjønner at pakkeleveranser i verdensklasse krever logistikk og digitale løsninger i samme klasse. Du er kremmer og blir motivert av å levere gode resultater. Du sørger for at ditt arbeidstempo smitter over på et allerede tempofylt miljø. Det er mange baller som spilles i helthjem og vi liker å spille dem sammen. Du er glad i å jobbe selvstendig, men er selvsagt en god lagspiller også. Og så må du være strukturert, uten struktur blir det vanskelig å håndtere både tempo og mange ballvekslinger. Det ligger i din natur å ta ansvar, ligge i forkant og være trygg på egen kompetanse. Likevel, du er glad i samspill, få og gi feedback og tenker at det alltid er rom for utvikling og læring. Vi ønsker oss en blid og hyggelig kollega som søker og får lett kontakt med kolleger og kunder.
 
Dette tilbyr vi deg:
Du tilbys jobb i trolig Norges raskest voksende logistikkselskap, hvor din kompetanse og arbeidskapasitet blir viktig for at helthjem Netthandel når milliardmålet. Markedet øker årlig med 15%, og dette gir oss rett momentum og trygghet for at vi lykkes.  helthjem Netthandel er et strategisk satsningsområde for våre eiere, Schibsted og Polaris, og du vil merke at lyset peker på oss. Vi lover deg hektiske dager sammen med svært hyggelige kolleger. Du møter et ungt, fremoverlent kollegium som alle har et eget grûndergir. Hos oss møter du selgere, markedsførere, forretningsutviklere og verdikjede-konsulenter som alle vil hjelpe deg og utfordre deg. Vi er opptatt av at du skal lykkes og vil sørge for at du får nødvendig faglig påfyll. At vi har det gøy på jobben er selvsagt, men vi forventer at du også er med og setter ditt positive preg på miljøet.

Vil du være med på vinnerlaget- søker du akkurat denne stillingen!
 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest