Tar du ansvaret for helthjem Netthandels største kunder og tenker du er den rette for at vi skal nå vårt milliardmål? Vi har ledig stilling som Key Account Manager

Key Account Manager

helthjem Netthandel AS er et vekstselskap eid av Schibsted og Polaris, og trolig Norges raskest voksende logistikkselskap. Vi forenkler hverdagen til tusenvis av personer hver dag gjennom rask og bekvem levering av pakker helt hjem. Mer enn 150 nettbutikker og titusenvis av privatpersoner bruker våre tjenester for å sende og levere pakker - Sportamore, GetInspired, Adlibris, Altibox, finn.no, bookies.no er noen eksempler på kunder vi er stolte av å jobbe med. Selskapets betydelige vekst siden oppstarten innen e-handelslogistikk, viser at verdiforslag og produkttilbudet er etterspurt og attraktivt i et sterkt voksende e-handelsmarked. helthjem Netthandel har store og målsatte ambisjoner og har de siste årene styrket organisasjonen. For nye medarbeidere betyr det muligheten til å være med på et veksteventyr innen pakkelogistikk, i en kultur preget av gründerskap, profesjonalitet og kremmerånd. helthjem Netthandel gir medarbeidere og ledere alle de spennende utfordringene og mulighetene det er forbundet med å være utfordrer i et vekstmarked, samtidig som du får tryggheten og karrieremulighetene Schibsted og Polaris konsernene gir.

Dette blir dine oppgaver som Key Account Manager:
De største netthandelsaktørene i markedet har fått øynene opp for helthjem Netthandels løsning for pakkelevering; rett kvalitet til rett tid helt hjem. Store kunder betyr også store og kompliserte salgsprosjekter, dette vil du få ansvaret for. Med et slikt ansvar er du nødt til å ha god logistikk forståelse for det er du som sørger for at de største netthandelsaktørene får trygghet for at deres ROI er trygge hos oss. Og det skulle bare mangle, vi leverer pakkeløsninger i verdensklasse. Planlegge, analysere og gjennomføre salgsaktiviteter for nye og etablerte kunder er selvsagte oppgaver. Du vil også bli prosjekteier når de store anbudene utlyses, forhandles og kontraktene skal tegnes. Som KAM i helthjem blir du den viktigste storkunde-ambassadøren.
 
Din kompetanse og viktige personlige egenskaper:
Du kan nok skilte med en Bachelor eller Master innen merkantile fag og har erfaring med løsning- eller prosjektsalg. Vi selger logistikk og distribusjonstjenester i verdensklasse og tenker det kan være smart at du kjenner bransjen godt og lett kan sette deg inn i denne kompleksiteten. Om du har erfaring fra e-handelsmarkedet eller e-commerce er det selvsagt en fordel. Uansett; du er digital og opptatt av å etablere effektive arbeidsrutiner. Du er nysgjerrig av natur, for det er viktig at du evner å sette deg inn i kundenes behov, utfordre og omsette dette til et enda bedre tjenestetilbud. Det er viktig at du definerer deg som selger, er aktiv og søker kundekontakt, for du vet det er der verdiene skapes. Vi er en resultatorientert bedrift og gleder oss over fremgang-hver dag, og du gjør selvsagt det samme! Du går inn i en viktig seniorrolle, derfor er du opptatt av å dele din kunnskap, søke ny læring og trekke i lag. Du er trygg i din rolle og vil alltid gå foran som et godt forbilde for alle oss andre.
 
Dette tilbyr vi deg:
Du tilbys jobb i trolig Norges raskest voksende logistikkselskap, hvor din kompetanse og arbeidskapasitet blir viktig for at helthjem Netthandel når milliardmålet. Markedet øker årlig med 15%, og dette gir oss rett momentum og trygghet for at vi lykkes.  helthjem Netthandel er et strategisk satsningsområde for våre eiere, Schibsted og Polaris, og du vil merke at lyset peker på oss. Vi lover deg hektiske dager sammen med svært hyggelige kolleger. Du møter et ungt, fremoverlent kollegium som alle har et eget grûndergir. Hos oss møter du selgere, markedsførere, forretningsutviklere og verdikjede-konsulenter som alle vil hjelpe deg og utfordre deg. Vi er opptatt av at du skal lykkes og vil sørge for at du får nødvendig faglig påfyll. At vi har det gøy på jobben er selvsagt, men vi forventer at du også er med og setter ditt positive preg på miljøet.

Vil du være med på vinnerlaget- søker du akkurat denne stillingen!
 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest