Vi søker flere virksomhetsarkitekter!

Virksomhetsarkitekt

Devoteam Fornebu Consulting er et av Norges ledende konsulentselskaper innenfor ledelse og forretningsrådgivning. Med omkring 100 konsulenter er vi et av de største rådgivnings- og konsulentmiljøene og er stadig under utvikling. I Norge vil du vil bli en del av et godt arbeidsmiljø med et høyt faglig nivå med både personlige- og faglige utviklingsmuligheter. Les gjerne mer på www.devoteam.no Vi har gode forsikringsordninger og nye lokaler i Oslo sentrum. Vi er kjent for vårt sosiale miljø og er rause og inkluderende med de rundt oss. Det å skape fellesskapsarenaer for læring og erfaringsdeling med kollegaer, står høyt på vår prioriteringsliste.

Devoteam Fornebu Consulting er i vekst og opplever stor etterspørsel etter sine tjenester innen arkitektur. Vi opplever en sterk vekst, og har stort behov for arkitekter som ønsker med å digitalisere og forbedre Norge og våre kunder.
Derfor søker vi nå etter flere dyktige arkitekter. Hos oss vil du få jobbe på et strategisk nivå, tett på forretning og IT, i et sterkt og kompetent fagmiljø.

Vi har arkitekter med lang erfaring og høy kompetanse, og vårt miljø er kjent for å være raust og inkluderende, med medarbeidere som tar ansvar, har lyst å lære, evner å dele, og er villige til å ta utfordringer.
 
Dette blir en del av din hverdag:
  • En kostnadseffektiv, sikker og helhetlig IT-utvikling som understøtter kundenes forretning og virksomhet
  • Å etablere helhetlige oversikter over informasjon som understøtter kundenes krav til informasjonssikkerhet og samvirkeevne
  • Design og valg av fremtidsrettede plattform- og infrastrukturarkitekter
  • Å etablere en helhetlig og risikobasert sikkerhetsstruktur som understøtter kundens mål

Vi har kunder innen offentlig og privat sektor. Vi bistår dem med å forbedre deres virksomheter gjennom strategiske digitaliseringsprosjekter, der IT er et middel for å oppnå varige forbedringer og ny forretning. En av våre nyeste strategiske kunder, Nye Veier, jobber vi med innovativ tilnærming til ny veibygging der vi kombinerer brukerfokus, IT og infrastruktur med en helt ny tilnærming. Våre kunder er opptatt av nye konsepter og teknologier for å levere IT-funksjonalitet (jf. skytjenester, devops, mikrotjenestearkitekturer og konteinerteknologi). Det innfører begreper og kvaliteter som ikke-endrede infrastrukturer, bruk og kast, feiltoleranse, elastisk datakraft, kontinuerlig integrasjon og produksjonssetting, etc.
 
Vi ser etter deg som har?
  • har relevant høyere utdannelse
  • konsulenterfaring og prosjektledererfaring, gjerne erfaring som virksomhetsarkitekt, løsningsarkitekt eller lignende
  • Erfaring med bruk av TOGAF, PRINCE2, MSP eller lignende
  • gode evner til å forstå forretningens behov og muligheter
  • god teknisk forståelse og er nysgjerrig på teknologiske trender og nye anvendelser

I tillegg må du beherske et nordisk språk skriftlig og muntlig.

Som konsulent i Devoteam Fornebu Consulting må du kunne håndtere en prosjekthverdag med høyt tempo. Du etablerer tillitt hos kundene og sikrer et effektivt samarbeid. Det er viktig at du evner å jobbe selvstendig og føler eierskap til dine prosjekter, samtidig som du er en lagspiller som forstår betydningen av kunnskapsdeling.
 
Vi gleder oss til å motta din søknad! 
 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest