Trives du i Spotlight'en, har du en sjelden sjanse nå!

Salgsdirektør

ITAB er en av Europas største produsenter av butikkbelysning, en viktig del av ITAB-konsernet. Nordic Light har egen design- og produktutvikling på hovedkontoret i Skellefteå samt egne fabrikker i Suzhou og Shenzhen, Kina. ITAB utvikler, produserer og selger høykvalitets belysningssystem, lysplanlegging og lysservice til fag- og dagligvarehandelen. ITAB PROLIGHT selskaper er etablert i de fleste markedsområder der ITAB SHOP CONCEPT er representert. Dette gjelder bl.a. Norge, Sverige, England og Tyskland.

Til å bygge opp virksomheten videre for å ta nye steg i det norske markedet, har vi nå opprettet en ny stilling som 

Salgsdirektør

Vi er en av Europas største leverandører innen butikkbelysning. Som vår nye salgsdirektør vil du bidra med å bygge virksomheten videre. Vi ser for oss at du er en sterk relasjonsbygger, drevet av salg, fremoverlent og ambisiøs. Som en god salgsperson er du nysgjerrig, liker å utfordre, samt jobbe systematisk og målrettet. Du er en erfaren forhandler og har gjennomført mange typer rammeavtaler tidligere. Du er også vant med å jobbe med anbud. Noen års erfaring fra tilsvarende stilling og dokumenterbare salgsresultater er ønskelig.

Vi selger ikke bare belysning, vi selger hele innredningskonsepter hvor belysning er en sentral del. Du har derfor også kanskje erfaring fra belysningssystem, lysplanlegging og lysservice i proff markedet.

Dette er en sjelden mulighet for en operativ og initiativrik salgsperson, gjerne med ambisjoner om å lede hele selskapet på sikt.

Hver dag lager vi unike, nøkkelferdige butikkonsepter, eksklusive, merkevarebyggende miljøer og shop-in-shop-konsepter. Vi kan tilby en utfordrende stilling i et spennende internasjonalt selskap med sterk faglig kompetanse. Vi har gode muligheter for personlig og faglig utvikling, med gode støttende ressurser i dyktige kompetente kollegaer. Konkurransedyktig betingelser, inkludert bonus venter på riktig vedkommende. Vi holder til i trivelige lokaler rett ved Carl Berner.

Dine hovedarbeidsoppgaver og -områder vil være:
 • Ansvar for alt salg til nye og eksisterende kunder.
 • Ansvar for å utvikle nye konsepter i samarbeid med designere og prosjektledere i konsernet.
 • Bidra i produksjonsprosessen for kunde.
 • Systematisk oppfølging av kunder.
 • Være en god representant for Prolight, både på messer og i andre sammenhenger.
 • Effektivisere interne rutiner, systemer og prosesser.
 • Du blir ansvarlig for alle kunder i hele Norge og noe reisevirksomhet må påregnes.
Utdannelse og kompetanse:
 • Utdannelse som lysdesigner eller lignende
 • Gjerne utdannelse innen markedsføring, økonomi eller lignende.
 • Gode IT egenskaper
 • Engelsk kunnskap skriftlig og muntlig på et godt nivå
Stillingen rapporterer til Daglig leder ITAB Prolight AS.


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 30.11.2019