Hva med å gjøre en forskjell - i Gråtassens fotspor?

Servicesjef

Eikmaskin AS importerer og distribuerer landbruksmaskiner til Norge, og har hovedkontor på Kjeller i Akershus. I 2018 var omsetningen 2,027 milliarder norske kroner. Eikmaskin er et heleid datterselskap av AGCO som har hovedkontor i Duluth, Georgia (USA). Eikmaskin er kjedegiver og importør til en landsdekkende franchisekjede (Eiksenteret) og private Valtraforhandlere. De er representert på over 70 steder over hele landet. Eikmaskin importerer kjente merkevarer som Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Sampo Rosenlew, Ålø, Grimme, Kuhn, Rauch, HE-VA, Junkkari, Dalen og Ilsbo. I tillegg tilbys et unikt dele-, butikk- og servicekonsept.

Er det noen som har kunnskapen og historikken i det norske landbruket, så er det oss! 

I 1938 fikk vi Fergusons første eksportkontrakt, og Gråtassen revolusjonerte norsk jord- og skogbruk i etterkrigsårene. Eik-kjeden ble etablert som en franchisekjede i 1985, og bygger på ønsket og behovet for lokalt eierskap og tilstedeværelse i hele landet. Kundenærhet og evnen til rask service har vært en suksessfaktor for kjeden i 30 år. De fleste av Eiksentrene eies av de som jobber der. Dette gir den beste garanti for at kundekontaktene pleies med omsorg og at våre ansatte yter litt ekstra for kundene. Til å videreføre og styrke vårt gode servicekonsept, søker vi en

Servicesjef

Vi ser for oss at dette er noen av dine egenskaper
Som vår nye servicesjef er du en sterk leder som evner å løfte og fremme dine medarbeidere.  Sammen vil dere jobbe i tett dialog med franchisetagerne. Samtidig som du er initiativrik og tar ledelsen, er du er en god coach for dine medarbeidere.  Du kommuniserer profesjonelt og sørger for god dialog og hyppig kontakt med franchisetagerne.  Du er flink til å delegere, og skaper engasjement og samspill mellom kollegaene.  Du er analytisk, løsnings- og resultatorientert og viser veien på samme måte for de du leder.    

Dette vil være noen av dine viktigste ansvarsområder
Fordi du også får ansvar for kontakt med fabrikk, verkstedplanlegging, agroteknikk, reklamasjoner osv. - er det viktig at du har en teknisk faglig utdannelse og bakgrunn. Samtidig ser vi for oss at du har erfaring med næringsdrift og B2B kunder.  Du vil stå i spissen for oppfølging av saker mot våre fabrikker, alle kjedetakere, samt våre verdifulle kunder. Det blir også ditt ansvar å holde i de internasjonale serviceoppgavene.

Dette vil vi gjerne tilby deg
En sentral stilling i et solid markedsledende internasjonalt selskap i medvind. Du vil sitte i ledergruppen og rapportere til daglig leder. Hos oss finner du et faglig tungt miljø, preget av mekanikk, teknikk og landbruk som "paraplynæring", og du vil møte  dyktige medabeidere og stor grad av tilfredshet.  Selskapet har svært gode rutiner for driften; vi har egne produktspesialister på både traktor, høstemaskiner og redskaper for å sikre gode salgsverktøy.  Innkjøpssavdelingen sørger for effektiv vareflyt og for at kundene får sine bestilte produkter til rett tid. Salgs- og regionsjefer følger opp hvert enkelt Eiksenter både med hensyn til økonomi og salgsplanlegging.  I serviceavdelingen besitter vi en unik kompetanse og jobber for at kundenes maskiner skal gå som smurt.  Du blir en del av et fantastisk team! Gjennom stor variasjon i arbeidsoppgaver, får du mulighet til å påvirke resultatene og gjøre en forskjell.

Kanskje du kjenner deg igjen?  Eller din interesse ble vekket?  Uansett - vi hører gjerne fra deg! 


Arbeidssted: Kjeller
Søknadsfrist: Snarest