Vil du jobbe med opplæring av tillitsvalgte og utvikle digitale læringsmetoder?

Rådgiver/Spesialrådgiver

Finansforbundet er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon for ansatte i finans og IT, som er tilsluttet YS. Med 32 000 medlemmer og 1 100 tillitsvalgte er forbundet en dominerende aktør i finansnæringen. Vi er 47 ansatte og har moderne lokaler i Bjørvika i Oslo.

Nå har vi et ledig vikariat som rådgiver/spesialrådgiver innen digital kompetanse i perioden 1. februar 2020 - 31. august 2021 med mulighet for tidligere oppstart.

Vi er stolte av å ha dyktige og profesjonelle tillitsvalgte i vår organisasjon, derfor er opplæring av tillitsvalgte en viktig del av Finansforbundets virksomhet. Dette tilbyr vi gjennom samlingsbasert og digital opplæring, gjennom nettstedet www.finansforbundet.no/tillitsvervet og gjennom direkte rådgivning.

Stillingen som rådgiver/spesialrådgiver er organisatorisk plassert i prosessområde Kompetanse og har felles leder og tett samarbeid med prosessområde Forhandlinger.  

Arbeidsoppgaver:

  • Identifisere kunnskapsbehov hos tillitsvalgte og kvalitetssikre opplæring i tråd med behovene
  • Utvikle og produsere digitale læringsmoduler
  • Bidra til utvikling av Finansforbundets digitale læringsplattform
  • Gjennomføre opplæring av tillitsvalgte

Kvalifikasjoner:
Som rådgiver/spesialrådgiver for digital kompetanse er du glad i å videreformidle kunnskap og har gode pedagogiske ferdigheter med erfaring innen voksenpedagogikk. Erfaring med digitale læringsmoduler er en fordel. Vi søker en person med relevant høyere utdanning. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for mangledne formalkompetanse. Kjennskap til demokratiske organisasjoner og fagforeninger vil være gunstig. Noe reisevirksomhet må påregnes i stillingen.   

Egenskaper:
Du er kreativ, glad i mennesker, strategisk, arbeidsom, uredd og selvstendig. Du er nysgjerrig på ny teknologi, og du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. 

Vi tilbyr:
En spennende jobb i en moderne organisasjon med et godt fagmiljø. Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver som endrer seg i takt med våre medlemmer og tillitsvalgtes behov. Gode pensjons- og forsikringsordninger. 


Arbeidssted: Dronning Eufemias gate 16
Søknadsfrist: Snarest