Fremtiden er elektrisk

KAM Nordic Strategiske kunder

Glen Dimplex Nordic AS er en del av Glen Dimplex Group, som er én av verdens ledende produsenter og leverandører av varmeprodukter, ventilasjon, husholdningsapparater og kjøleutstyr for industri og husholdninger. Gruppen har en årlig omsetning på 2 milliarder euro og har 8 000 ansatte i mer enn 30 produksjons- og salgsselskaper lokalisert i 17 land. Glen Dimplex Nordic AS er en del av Heating & Ventilation divisjonen i konsernet og har Nordisk hovedkontor på Stjørdal, og avdelingskontor i Lillestrøm, og omsetter årlig for 200 millioner kroner. Selskapet har 33 ansatte. Produktene markedsføres og selges under kjente merkenavn som Nobø og Dimplex verden over. Organisasjonen i Norden ivaretar salg, support, markedsføring og økonomi/logistikk. Produksjon skjer ved konsernets fabrikker i Irland.

Vi ser en fremtid der varme, ventilasjon og energioptimalisering blir integrerte løsninger, noe vi som selskap er i full gang med å utvikle nye konsepter for og søker derfor etter en:

KAM Nordic Strategiske kunder

Vi er inne i en spennende fase der vi rigger oss for et marked i kontinuerlig endring. Vi har allerede tatt mange steg vekk fra den «tradisjonelle» salgsmetodikken i bransjen og tenker hele tiden nytt i forhold til hvordan vi skal bli enda viktigere for våre kunder. Du vil arbeide tett med en motivert gjeng bestående av markedsførere, selgere og produktsjefer.  Fremtiden er elektrisk og vårt mål er å levere smarte varme og ventilasjonsløsninger tilpasset et Nordisk marked  - med fokus på kommersielle bygg, leilighetsbygg og hus/hyttemarkedet.


Dette er de mest sentrale arbeidsoppgavene som venter deg:

Det er viktig at du kontinuerlig søker etter nye samarbeidespartnere og nye metoder for å få våre produkter og løsninger til å bli foretrukket i markedet. Du blir en rådgiver i vår nordiske organisasjon, basert på kunnskap om europeiske og nordiske reguleringer og krav til energibruk innen varme og ventilasjon. Du skal også kommunisere tett med vår produkt- og R&D organisasjon innen divisjonen. For å sikre at våre konsepter og løsninger blir foretrukket må det jobbes målrettet og langsiktig med potensielle kunder og beslutningstagere. 
Du må holde oversikt over utbygningsprosjekter, og sikre at vi er med i viktige beslutningsprosesser.  Som den gode relasjonsbyggeren du er, knytter, og holder du kontakt  med beslutningstagere  innen både hus- og hytteprodusenter, entreprenører, installatører, konsulenter og rådgivende ingeniører. En god arena for dette er bl.a.kundearrangementer, messer og seminarer.  


Vi ser for oss at du har disse kompetansene:

Fordi du med utgangspunkt i kundens utfordringer skal tilby produkter og løsninger som er skreddersydd og optimalt tilpasset, er du godt vant med å diskutere  komplekse tekniske løsninger  med høyt kvalifiserte kunder. Du har i tillegg god markeds- og forretningsforståelse, og kan vise til dokumenterte resultater fra prosjekt- og storkundesalg. Du er visjonær, overbevisende og tillitsfull. Du har en klar formening om hva som er viktig for å lykkes, du er selvstendig, analytisk og resultatorientert - så du prioriterer din tid deretter.  Vi ser for oss at du har utdanning og/eller erfaring innen elektro eller ventilasjon, bygg- og anleggsbransjen. Du har kanskje også erfaring med å jobbe i andre nordiske land enn kun Norge.


Dette kan vi tilby deg:

Selskapet har over 30 etablerte merkevarer i sin portefølje og har i dag delt organisasjonen i tre ulike divisjoner. Glen Dimplex Nordic er organisert under divisjonen Heating and Ventilation. Selskapet er basert på høy kompetanse - vi er mange svært motiverte medarbeidere.   Vi lover deg innholdsrik arbeidsdag sammen med gode kolleger som støtter deg og heier på deg. Du får mulighet til å jobbe med kvalitetsprodukter og kvalitet i alle prosesser, samt offensiv bruk av ny teknologi. Resultatet - som vi er stolte av - er kvalitetsprodukter innen elektrisk oppvarming, energistyring og ventilasjonsprodukter for både private-, offentlige- og næringsbygg. Du vil rapportere til Retail&new business manager Nordic, får kontorsted på Lillestrøm, og du må nok regne med en del smart reisevirksomhet i Norden.  


Arbeidssted: Lillestrøm
Søknadsfrist: Snarest