Er du vår nye budskapsformidler?

Content Marketing Specialist

Glen Dimplex Nordic AS er en del av Glen Dimplex Group, som er én av verdens ledende produsenter og leverandører av varmeprodukter, ventilasjon, husholdningsapparater og kjøleutstyr for industri og husholdninger. Gruppen har en årlig omsetning på 2 milliarder euro og har 8 000 ansatte i mer enn 30 produksjons- og salgsselskaper lokalisert i 17 land. Glen Dimplex Nordic AS er en del av Heating & Ventilation divisjonen i konsernet og har Nordisk hovedkontor på Stjørdal, og avdelingskontor i Lillestrøm, og omsetter årlig for 200 millioner kroner. Selskapet har 33 ansatte. Produktene markedsføres og selges under kjente merkenavn som Nobø og Dimplex verden over. Organisasjonen i Norden ivaretar salg, support, markedsføring og økonomi/logistikk. Produksjon skjer ved konsernets fabrikker i Irland.

Vi er inne i en spennende fase der vi rigger oss for et marked i kontinuerlig endring.  Vi har allerede tatt mange steg vekk fra den "tradisjonelle" salgsmetodikken i bransjen og tenker hele tiden nytt i forhold til hvordan vi skal bli enda viktigere for våre kunder. Til å sørge for levende tilstedeværelse i egne og våre kunders kanaler - og  til å eie "tone of voice" og story for våre brands - søker vi nå en

Content Marketing Specialist

Du vil arbeide med en motivert gjeng bestående av markedsførere, selgere og produktsjefer - og rollen vil ha et bredt kontaktnett internt og eksternt.

Dette er de mest sentrale arbeidsoppgavene som venter deg:
Det er viktig for oss at du til en hver tid har fokus på forbedring av kommunikasjon, kanalmix og løsninger.   Dette innebærer bl.a. koordinering og drift av nettsider, sosiale medier, brosjyrer og annet materiell på tvers av Norden for våre merkevarer.  Det blir din oppgave å sørge for produksjon av produkttekster, artikler, bilder, video og annet innhold.   Dette vil du gjøre i samarbeid med de ulike produktsjefene. I samarbeid markedssjef og salgsavdelingen vil du holde i kontakt med eksterne markedsavdelinger hos kunde - samt ha ansvaret for leveransene dit. Ditt ansvar er også å ha kontakt mot byrå og interne ressurser når det gjelder innhold og drift av digitale flater. Det er viktig å forstå behov og forutsetninger i de ulike markedene.

Vi ser for oss at du har erfaring og kompetanse som dette: 
Det er ønskelig at du har erfaring med tilsvarende oppgaver.  Du har god forståelse for budskapsformidling på ulike flater, samt kjennskap til kjøpsreiser både digitalt og i tradisjonelle kanaler.  
Vi tenker at det kan være en fordel om du har erfaring med byråkoordinering av performance marketing, SEO og SEM.  Du kjenner godt til kjøpsprosesser og krav til kommunikasjon mot ulike målgrupper. Du har sterk språkforståelse, fører en god penn når det gjelder skriftlig kommunikasjon og du evner å omsette informasjon til verdifull kommunikasjon.  Ikke minst evner du  å oversette teknisk språk slik at det blir enklere å forstå i kommersielle sammenhenger. Du er strukturert, initiativrik,  og en sterk doer. Fordi du får ansvar for innhold på fire ulike markeder nasjonalt, samt et internasjonalt for ett av våre merker Nobø -  setter vi pris på at du har gode prosjektlederegenskaper. Du har også høy arbeidskapasitet. I dine  språkkunnskaper inngår selvsagt at du behersker engelsk utmerket, både skriftlig og muntlig, og gjerne også et annet nordisk språk.  Vi ser for oss at du har 3-5 års erfaring fra en markeds- eller kommunikasjonsavdeling, byrå eller lingende.  Du har gjerne erfaring fra å styre egne prosesser og din egen hverdag.

Dette kan vi tilby deg:
Selskapet har over 30 etablerte merkevarer i sin portefølje og har i dag delt organisasjonen i tre ulike divisjoner. Glen Dimplex Nordic er organisert under divisjonen Heating and Ventilation. Vi er et selskap i medvind og er markedsleder på grossistmarkedet og sterkt økende i retailmarkedet.  Vi er del av et internasjonalt konsern - og enheten i Norden har kortere beslutningslinjer og gode muligheter til å påvirke.  Din rolle får stor påvirkning på vår kommunikasjon.   Selskapet er basert på høy kompetanse, og vi er mange svært motiverte medarbeidere. Vi  lover deg en innholdsrik arbeidshverdag sammen med gode kollegaer som støtter deg og heier på deg. Du vil rapportere til markedssjef og får kontorsted på Lillestrøm.  


 


Arbeidssted: Lillestrøm
Søknadsfrist: Snarest