Systemforvalter

Systemforvalter

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere. Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalsamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgiver-erklæring. Amedia Distribusjon AS består av 14 distribusjonsselskaper i åtte av 11 fylker. Vi har over 1200 bud som betjener rundt 1100 ruter. Amedia Distribusjon AS er en del av Helthjem-nettverket, som når 85% av alle husstander i Norge. Distribusjon er et satsningsområde i Amedia hvor vekst gjennom egne distributører og Helthjem-nettverket står sentralt.

Amedia Distribusjon AS søker nøkkelperson:
Systemforvalter som setter preg på fremtidens logistikk og distribusjon


Om stillingen:
Logistikk og distribusjon er et vekstområde som står sentralt i konsernet.
Stillingen som systemforvalter er nyopprettet og blir avgjørende når selskapets omstillingstakt skal møte markedets ønske om rask, effektiv, fleksibel- og dynamisk logistikk og distribusjon.
Amedia Distribusjon søker derfor etter en teknisk skodd medarbeider som ser helheten i et komplekst systemlandskap og samtidig evner å gå i dybden på underliggende teknologi.

Systemforvalters viktigste oppgave er å tilpasse og utvikle selskapets digitale verktøykasse i takt med innfasing av nye produkter og mer fleksible rute- og transportmodeller.

Vi jakter deg som er ansvarsfull, kommunikativ og en riktig problemløser. Du er trygg når det kommer til feilsøking- og feilrettingssituasjoner, er opptatt av automatisering og er forretningsmessig i tankegang.

Vi tenker du har erfaring med system og applikasjons-forvaltning, har kompetanse på SQL-baserte dataplattformer og bruker scriptspråk som JavaScript, HTML, php o.l.

Antar at du har jobbet med datamodullering og scripting i BI-verktøy!  Har du kjennskap til og har erfaring med skytjenester som google, Azure og AWS er det flott, og om du i tillegg har bygget og forvaltet gode integrasjoner mellom ulike systemer og tjenester er det enda bedre.

Hva får du:
En utfordrende, selvstendig og synlig nøkkelrolle i landets største utgiver av lokale medier.
Blir med på et logistikk- og distribusjonseventyr.
Teknologisk distribusjonslogistikk i verdensklasse.
Prosjektarbeid og samhandling med bl.a. Distribution Innovation som leverer en del av systemriggen til distribusjonens perasjoner, samt samarbeidspartnere i Helthjem-nettverket (Schibsted, Polaris Media m. fl.).
Vi tilbyr deg et miljø preget av høyt prestasjons- og presisjonsnivå, men uformelt, kollegialt og sosialt.
Gode karriere, utviklings- og kompetanse muligheter.
Vi lover deg travle dager hvor din kompetanse er nødvendig og etterlengtet.

Om du ønsker å gjøre en forskjell-søker du denne stillingen


 


Arbeidssted: Oslo/Kjeller
Søknadsfrist: Snarest