Politisk redaktør/kommentator Fremtiden

Politisk redaktør/kommentator Fremtiden

Mediehuset Dagsavisen eies av Mentor Medier og Stiftelsen Dagsavisen, og har de siste årene snudd store underskudd til overskudd og digital vekst gjennom vår internasjonalt anerkjente utgavemodell. Daglig leses vi av 165.000 mennesker og enkelte uker i vinter har rundet én million unike brukere digitalt. Med Dagsavisens nasjonale og internasjonale produksjon i bunn er lokale posisjoner i Oslo, Moss (Moss Dagblad) og Drammen (Fremtiden) etablert og eksisterende aviser i Stavanger (Rogalands Avis) og Fredrikstad (Demokraten) berget fra konkurs og snudd til digital vekst. Fremtiden var Drammens nummer to-avis som kom ut fra 1905 til 2000. I 2013 ble den startet opp igjen som en Dagsavisen-utgave under navnet Dagsavisen Fremtiden. Den lokale redaksjonen i Drammen produserer digitale nyheter daglig og papiraviser to ganger i uka som supplerer Dagsavisens øvrige stoffproduksjon

Dagsavisen Fremtiden søker politisk redaktør/ kommentator i prosjektstilling

Har du et digitalt hode, redaksjonell teft og lyst til å bidra til å skape avishistorie? Da passer du perfekt til å styrke Dagsavisens satsing på vår drammensutgave Fremtiden.

Dagsavisen har en offensiv og internasjonalt anerkjent modell for konkurranseutsatte nummer to-aviser. Fremtiden var den første utgaven i det som siden er blitt en stor satsing. Vi ønsker å knytte til oss en lokal meningsbærer som kan bidra til å løfte den digitale posisjonen vår ytterligere i Drammen. Dersom prosjektet skaper de ønskede resultater, vil stillingen bli permanent ved prosjektperiodens slutt (ett år).

Politisk redaktør/kommentator inngår i Fremtidens redaksjon og rapporterer til Fremtidens redaktør. Vi søker etter en person som forstår Fremtidens posisjon, med utgangspunkt i arbeiderbevegelsens verdier, og som ønsker å prege den politiske nyhetsjournalistikken og påvirke lokalsamfunnet daglig med gode og reflekterte kommentarartikler. Det vil bli satt egne digitale målsettinger for denne stillingen.
 
Kvinner oppfordres til å søke. Vi kan tilby konkurransedyktig lønn og spennende arbeidsdager!

For mer informasjon, ta kontakt med: Seniorrådgiver Pål S. Øverby i Raadgiverhuset Rekruttering.


 


Arbeidssted: Drammen
Søknadsfrist: Snarest