Vi søker en initiativrik og inspirerende Manager Continuous Improvements

Manager Continuous Improvements

Maarud AS er markedsleder innen snacks i Norge, med sterk omsetningsvekst de siste 8 år. Vi forsyner Norge med over 60 millioner poser snacks per år, og skaper årlig omkring 2 milliarder kroner i forbrukeromsetning for våre kunder. Våre røtter er på Maarud Gaard i Sør-Odal kommune, hvor Maarud Potetgull har blitt produsert siden 1936. Vi har omkring 200 ansatte i hele Norge, og er en del av Intersnack Group, den største snacksprodusenten i Europa. Maarud er en ansvarlig norsk markedsleder med sterke lokale merkevarer som folk foretrekker. Vi er opptatt av å selge produkter av beste kvalitet som sprer kos og glede i de tusen hjem.

Vi søker en initiativrik og inspirerende Manager Continuous Improvements til å koordinere implementeringen av forbedringsprogrammet IWS – Integrated Work System - så bedriften stegvis når sitt langsiktige mål om «World Class Manufacturing» Stillingen er tett på ledergruppen og linjeorganisasjonen og rapporterer til fabrikksjef. Arbeidssted vil være fabrikken på Disenå som er i underkant av 1 times kjøretur fra Oslo.   

Oppgaver og ansvar:

Bidra til at organisasjonen når de mål som er satt til forbedringer på produksjonskostnader, kvalitet, HMS og leveringsevne gjennom implementering av forbedringsprogrammet.
Ansvarlig for lokal koordinering av Intersnack gruppens forbedringsprogram med stegvis sertifisering av bedriften mot målet om «world class manufacturing». Løpende kontakt med Intersnack Groups sentrale og regionale IWS team. IWS består av 12 pillarer, som alle er eiere av ulike forbedringsverktøy. Man skal utføre relevante analyser for å maksimere effektivitet og materialutbytte på produksjonslinjene samt lede enkelte av de lokale pilarene på fabrikken. Videre utarbeide relevant dokumentasjon av forbedringsprogrammet og kvalitetssikre at resultatforbedringer opprettholdes og videreutvikles.


Kvalifikasjoner/erfaring:
 • Relevant utdannelse, bachelor eller master, gjerne teknisk
 • Erfaring fra industri, gjerne vareproduksjon, 3-5 år
 • Jobbet med prosjektledelse - gjerne fra konsulentvirksomhet
 • Erfaring med kontinuerlig forbedringsarbeid og kostnadsbesparelser
 • Gode kommunikasjonsevner skriftlig/muntlig på norsk og engelsk

Personlige egenskaper:
 • Resultat- og løsningsorientert
 • Pragmatisk, strukturert og selvstendig
 • Dynamisk, evne til å skape entusiasme og energi
 • Selvgående og initiativrik med personlig driv og motivasjon for kontinuerlige forbedringer
 • Høye krav til presisjon i eget arbeid med stor arbeidskapasitet
 • Flink til å lytte og bygge tillit og kommunisere på alle nivåer i organisasjonen 
 • Lett for å skape engasjement rundt fagområdet og ser sammenhenger, vant til å presentere analyser og beslutningsgrunnlag og gjøre dem forståelige

Vi tilbyr:

En utfordrende utviklingsstilling i et kjent og solid selskap med lang historie.
Lønn og vilkår etter avtale og kvalifikasjoner. Gode pensjons- og forsikringsordninger samt ordnede arbeidsforhold. En del av et faglig solid og godt arbeidsmiljø, med mulighet for både faglig og personlig utvikling i et internasjonalt konsern.

Ta gjerne kontakt med Petter Skaug i Raadgiverhuset +47 92 402 402 for ytterligere opplysninger om stillingen

Alle henvendelser/søknader behandles konfidensielt.
 


Arbeidssted: Disenå
Søknadsfrist: Snarest