Ny karrieremulighet innen AI og automatisering i et av Nordens hurtigst voksende vekstselskaper

Prosjektledere

Semine er et ambisiøst og innovativt selskap i rask vekst som jobber mot å revolusjonere regnskap- og finansfunksjonen gjennom kunstig intelligens og maskinlæring. Vi leverer markedets beste AI plattform for å automatisere regnskap, og gjør finansielle data tilgjengelig i nåtid. Ved å ta i bruk SEMINE plattformen vil selskaper kunne redusere kostnadene drastisk, øke konkurransekraften og frigi tid til å arbeide mer med innsikt og analyse. emine ble grunnlagt i 2015 i Kristiansand av den norske serie gründeren Robert Kristiansen, og i dag er SEMINE plattformen verdensledende for automatisering av datafangst, kostnadsdistribusjon og automatisk flyt for større virksomheter og regnskapsbyråer. Semine har rundt 80 ansatte, og det investeres betydelig kapital i plattformen fra ledende norske investorer. Selskapet har kontorer i Oslo, Kristiansand og Kerala, India. Over 70 større norske virksomheter har valgt SEMINE som sitt digitaliseringsinitiativ for å endre finansfunksjonen. Semine er et av de hurtigst voksende vekstselskapene i Norden.

Semine søker dyktige prosjektledere til gjennomføring av implementeringsprosjekter av SEMINE til våre kunder. Du vil jobbe med både store og mellomstore direktekunder innenfor privat og offentlig sektor, samt implementering av SEMINE til våre partnere.
Vi leter etter deg som har god gjennomføringsevne og som trives med «flere baller i luften». I våre prosjekter får du brukt både dine kommersielle evner og gode samarbeidsegenskaper.

Du blir en del av et fantastisk team og vil være med på å endre finans funksjonen ved hjelp av teknologi. Prosjektlederrollen hos oss krever god forretningsforståelse og evne til å tenke helhetlig. Du må ha solide relasjonsegenskaper og evne til å kommunisere godt med mange ulike interessenter, både på forretningssiden og i mer tekniske, til dels internasjonale leveransemiljøer.

Er du resultatorientert med gode lederegenskaper?
Er du kundefokusert, strukturert og ryddig, samt evner å samhandle profesjonelt med gode relasjoner?
Evner du å lytte og forankre, men samtidig være tydelig og sikre fremdrift?
Er du løsningsorientert med gode kommunikasjons- og formidlingsevner?
Er du fremoverlent, god prosessdriver, ambisiøs og tør å utfordre?
Da er du kanskje vårt nye team medlem?

Hvem er du?
Du har høyere utdanning og erfaring innen regnskap og økonomi. SEMINE er en plattform innen fakturahåndtering som implementeres til kundens ERP system, så du har erfaring fra ett eller flere ERP systemer og du har gjerne vært med å implementere et ERP system tidligere.
Har du i tillegg erfaring som prosjektleder og sertifisering innen Prince2 eller PMI er det en fordel, men ikke et krav.
For å lykkes i rollen er det viktig at du har evnen til å drive prosesser framover, samt generelt god forretningsforståelse og gode evner til kommunikasjon, både muntlig og skriftlig.


Vi tilbyr
  • en bransje i stor utvikling preget av høy innovasjonstakt
  • utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
  • trivelige kolleger i topp arbeidsmiljø med stor takhøyde
  • stort fagmiljø, kontinuerlig læring og gode utviklingsmuligheter, både faglig og personlig
  • flat struktur med frihet under ansvar


Arbeidssted: Lysaker
Søknadsfrist: Snarest