Prosjektledere

Prosjektledere

Semine AS er en norsk start up som nå skalerer opp, med store ambisjoner om å revolusjonere finans- og regnskapsbransjen med ny, avansert teknologi. Vi er den første med full automatisering av regnskap og en av oppstartsbedriftene som vokser raskest i Norden og en av finalistene for Nordic Awards 2019, i kategorien Beste AI-oppstart. Vi har utviklet SEMINE regnskapsplattform, en revolusjonerende A.I. plattform for regnskap, dataklassifisering og analyse. SEMINE gjør det mulig for finans- og regnskapsavdelingen å drastisk redusere kostnader, øke konkurranseevnen og frigjøre tid og ressurser gjennom bruk av robotikk, maskinlæring og kunstig intelligens. SEMINE er utviklet med unike algoritmer som er selvlæring for å utføre dokument- og fakturahåndteringsprosessene. Plattformen integreres mot kundens eksisterende regnskapssystem for å opprettholde både tidligere investerings- og historisk regnskapshistorikk. Verdensledende samhandlingsdesignere sammen med ledende teknologer og forskningsmiljøer innen A.I. har bidratt til å utvikle SEMINE. Resultatet har eksepsjonelle brukeropplevelser, og SEMINE-plattformen tenker som et menneske, bare mye raskere og mer strukturert. Selskapet består av et erfarent team, dedikerte eiere og strategiske partnere med en felles ambisjon om å revolusjonere regnskapsbransjen. Vi er i dag 40 + ansatte og har hovedkontor i Oslo, med kontorer i Kristiansand og et datterselskap i Kerala, India.

Ny karrieremulighet innen AI og automatisering

Semine søker dyktig prosjektleder til gjennomføring av implementeringsprosjekter av vår plattform SEMINE til våre kunder. Våre kunder er store og mellomstore virksomheter innenfor privat og offentlig sektor. Vi leter etter noen som har god gjennomføringsevne og som trives med varierte prosjekter der du får brukt både dine kommersielle evner og gode samarbeidsegenskaper.

Du blir en del av et fantastisk team og vil være med på å endre en industri ved hjelp av teknologi. Prosjektlederrollen hos oss krever god forretningsforståelse og evne til å tenke helhetlig. Du må ha solide relasjonsegenskaper og evne til å kommunisere godt med mange ulike interessenter, både på forretningssiden og i mer tekniske, til dels internasjonale leveransemiljøer.

Er du resultatorientert med gode lederegenskaper?
Er du kundefokusert, strukturert og ryddig, samt evner å samhandle profesjonelt med gode relasjoner?
Evner du å lytte og forankre, men samtidig være tydelig og sikre fremdrift?
Er du løsningsorienter med gode kommunikasjons- og formidlingsevner?
Er du fremoverlent, god prosessdriver, tør å utfordre og ambisiøs?
Da er du kanskje vårt nye team medlem?
 

Hvem er du?

Du har høyere utdanning eller høyskole. Det er viktig at du har erfaring som prosjektleder av IT prosjekter for kunder og kundehåndtering, gjerne gjennom innføring av standardsystemer. SEMINE er en plattform innen regnskap og økonomi, så erfaring fra regnskap eller ERP systemer er en fordel. Som prosjektleder er det ønskelig med sertifisering innen Prince2 eller PMI.
Du har generelt god forretningsforståelse og gode evner til kommunikasjon, både muntlig og skriftlig.
Som prosjektleder vil du være ansvarlig for ledelse av flere prosjekter og prosjektteam samt planlegging og gjennomføring av leveranser.

Vi tilbyr

  • være med å bidra til en oppstarts suksess i Norge og internasjonalt
  • en bransje i stor utvikling preget av høy innovasjonstakt
  • utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
  • trivelige kolleger i topp arbeidsmiljø med stor takhøyde
  • stort fagmiljø, kontinuerlig læring og gode utviklingsmuligheter, både faglig og personlig
  • flat struktur med frihet under ansvar


 


Arbeidssted: Lysaker
Søknadsfrist: Snarest