Agency Lead til LinkedIn - verdens største profesjonelle nettverk

Agency Lead

LinkedIn er verdens største profesjonelle nettverk med over 710 millioner medlemmer i over 200 land og territorier. I Norge er vi over 2,1 millioner registrerte profiler og antall medlemmer er voksende. Gjennom plattformen kan medlemmene skape, videreutvikle og dele sin profesjonelle identitet ved å bygge og engasjere seg i eget nettverk, få tilgang til delt kunnskap og innsikt samt skape forretningsmuligheter. AdColony er en spydspiss og drivende kraft i den digitale medieverden og den ledende globale annonse- og markedsføringsplattformen for mobile App-publisister og merkevarer. AdColony opererer i 28 land med hovedkontor i Norge. AdColony er eneste sertifiserte LinkedIn Marketing Solutions partner i Norge, Sverige, Danmark og Tyrkia. Gjennom å representere LinkedIn har vi tilgang på unik innsikt, data og forståelse for hvordan norske merkevarer kan lykkes på LinkedIn. AdColony rapporterer til LinkedIns kommersielle hovedkontor i London.

Agency Lead Norge


AdColony’s LinkedIn Team har et eksepsjonelt godt år, veksten i Norge har doblet seg etter Covid-19 traff oss. Det utløser behovet for å styrke teamet med en Agency Lead, som blir hovedkontakten for LinkedIn inn i norske mediebyråer. Dette er en helt sentral stilling for vår videre suksess i Norge.

LinkedIn-teamet er et av de fremste miljøene i Norge innenfor B2B kommunikasjon og markedsføring. Dette gir deg store muligheter for utvikling innenfor et av de mest hurtigvoksende fagene innen markedsføring og teknologi.

Dette får du gleden av å ta ansvaret for:
 • Strategisk og taktisk rådgivning av LinkedIn Marketing Solutions til din byråportefølje
 • Finne optimale løsninger for byråene og deres annonsører, gjennom bruk av LinkedIns unike data og teknologi
 • Fokus på topp service og sikre tilstrekkelig informasjon slik at annonsørene lykkes med merkevarebygging og lead-generering på LinkedIn
 • Forenkle byråenes hverdag gjennom trygg rådgivning basert på data, innsiktsanalyser og forskning
 • Salgs- og budsjettansvar - teamorientert
 • Stikkord for din rolle: Løsningssalg, B2B markedsføring, diskusjonspartner, kreativitet, tilbud, opplæring og oppfølging, kompetanseutvikling, generell digital rådgivning

I tillegg får du følgende:
 • Muligheten til å representere en av verdens sterkeste merkevarer 
 • Unik mulighet til å lære av et sterkt fagmiljø innen sosiale kanaler og kommunikasjon 
 • Jobbe i et internasjonalt selskap med karrieremuligheter 
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Fleksibel arbeidshverdag

Du blir en del av vår fine teamorienterte gjeng og får rapportere til Tina Rødahl - Head of LinkedIn Partnership Norway.

Ta kontakt så finner vi ut om du og LinkedIn er en god match.

 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 02.11.2020