Raadgiverhuset Rekruttering dobler antall rådgivere/partnere

Rådgiver/partner

Raadgiverhuset Rekruttering ble etablert i 2005 og er et suksessrikt partnereiet rekrutteringsselskap med vekstambisjoner. Selskapet har rådgivere med lang erfaring fra norsk og internasjonal næringslivsledelse, med bred bakgrunn fra ulike bransjer, et solid fagmiljø og en sterk research- og analyseavdeling. Raadgiverhuset har en bred kundekrets, fra små og mellomstore bedrifter til noen av Norges største selskaper. Vi totalrenoverer nå våre lokaler i Vika og ser fram til splitter nye omgivelser med god plass til nye kollegaer.

Det er i tøffe tider det gjelder:

Raadgiverhuset Rekruttering dobler antall rådgivere/partnere

De som satser i motgang høster mest når markedet normaliseres. Vi har sterk tro på fremtiden og stor etterspørsel etter våre tjenester. Derfor har vi målsatt en dobling av staben det nærmeste halvåret. Det betyr at vi nå vil ta inn inntil fem nye erfarne seniorrådgivere/partnere, eller bygge opp deg som er mer i startfasen av din rekrutteringskarriere.

Vi kombinerer meget attraktive betingelser med en gnistrende god teammodell; for å sikre deg en varm velkomst, god opplæring og solid samhandling.

Sammen skal vi utforske alle muligheter i markedet og skape merverdi for våre kunder. Engasjement og takhøyde kjennetegner vår kultur.

Er det et tidspunkt for å tråkke til, er det nå!
 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest