Key Account Manager til Norges raskest voksende bransje

Key Account Manager

Lettbutikk.no er et gründereventyr i et like eventyrlig netthandelsmarked. På fire år har Lettbutikk tatt en ledende posisjon innen tredjepartslogistikk, som spesialister innen lager og logistikk. Selskapet ble stiftet i 2016 og teller i dag 40 ansatte. Etterspurte produkter, tjenester og kompetanse, et godt arbeidsmiljø, gründermentalitet, høyt tempo og engasjerte medarbeidere er kjernen i selskapet og årsaken til vår eventyrlige vekst. Med utelukkende fokus på netthandel, har Lettbutikk store ambisjoner for å tilrettelegge tjenester som skreddersys små og mellomstore nettbutikker. Omsetningen i selskapet har doblet seg hvert år siden starten, og vi har målsatt 60 mill. for 2021. Vi ønsker å gi nettbutikker et bedre utgangspunkt for å lykkes ved å tilby tjenester som effektiviserer og frigjør tid til fokus på vekst og lønnsomhet. Samtidig gir vi våre kunder et fundament som kan skaleres. Vår kjernevirksomhet er innen lagerdrift og kundeservice for nettbutikker. Vi er spesielt opptatt av tekniske løsninger som effektiviserer og optimaliserer alle prosesser. I dag disponerer Lettbutikk over 10 000 kvm lagerareal med lokasjoner på Alnabru/Oslo, Årnes og Skive i Danmark.

Key Account Manager til Lettbutikk 

Lettbutikk har ambisiøse mål for 2021, derfor ønsker vi oss en Key Account Manager som vil ta del i vår suksess og bidra til at vi når våre store mål. Det er fullt trykk i markedet og vi trenger selgere med erfaring fra netthandel, lager eller logistikk. Det er viktig for oss å ha selgere med ambisjoner og selgere som ser mulighetsrom og løsninger fremfor begrensninger og problemer. Rutiner og administrative oppgaver bærer selvsagt preg av våre ambisjoner og vår veksttakt, derfor er vi opptatt av å ta i et tak der det er behov, uten å miste målet ut av synet. Vi er en sammensveiset og hardtarbeidende gjeng som ønsker å ha deg med på vår eventyrlige reise.

Som Key Account Manager i Lettbutikk får du jobbe med både nye og etablerte netthandelskunder. Hos oss vil du bruke dine «skills» både som Farmer og Hunter. Det krever selvsagt både fleksibilitet og struktur i salgsarbeidet, men du får være med på hele reisen. Alt fra kundeprospektering og analysearbeid til salgsmøter hvor du kan briljere med dine kunnskaper, og tøffe forhandlingsrunder med krevende og kompetente kunder. Vi leverer tjenester og har kompetanse det er stor etterspørsel etter, derfor er det viktig at du setter kunden i fokus og er med på «hele kundereisen».

Vi er mest opptatt av at du tenker og handler som en selger, fremfor å lene deg på en lang akademisk utdannelse. Likevel er du digital i din arbeidsform, har teknisk interesse og håndterer flere dataverktøy. Det er ingen ulempe med kunnskap om logistikk, frakt eller netthandel heller. Det er mange komplekse problemstillinger som skal løses, så det er fint om du definerer deg som rask, analytisk og faktaorientert. Og, jobber du aktivt med nettverket ditt og fremstår som blid og omgjengelig, en person folk liker å henge med, da vil vi henge med deg!

Vi kan love deg en eventyrlig reise i en bransje med eventyrlig vekst!


Arbeidssted: Alnabru/Oslo, Verkseier Furulunds vei 69
Søknadsfrist: Snarest