Er du en visjonær leder som brenner for rask verdiskapning og designdrevet smidig innovasjon?

Direktør Smidig Innovasjon

Sopra Steria hjelper store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap, og er opptatt av å skape verdi for kundene og samfunnet. Vi vil bidra til en bedre og mer bærekraftig fremtid. I Norge har vi 2000 medarbeidere, som ikke bare har sikret en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2020, men også sørget for at vi de fire siste årene er blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Hovedkontoret vårt befinner seg med flott utsikt på toppen av Posthuset, midt i Oslo sentrum. Vi har også kontorer i Drammen, Trondheim og Stavanger. Vi er del av den europeiske Sopra Steria-gruppen med 46 000 medarbeidere i 25 land.

Bakgrunn:
Dagens virksomheter må agere raskere på endringene i markedet for å være konkurransedyktige fremover. Nye forretningsmodeller, produkter og tjenester må tilpasses sluttbrukerne bedre og leveres raskere gjennom hele verdikjeden. Dette krever en smidig organisasjon med sterk innovasjonskultur og visjonær ledelse.

Vi bygger nå opp en avdeling med rådgivere som brenner sterkt for dette budskapet. Våre rådgivere kommer tidlig inn i kundenes digitale livssyklus. Det er tett kobling mellom strategi, design og teknologi, der hovedmålet er å realisere forretningsverdi så raskt som mulig. Vi tror på at agilitet fremmer innovasjon og styrker konkurransekraft hos virksomheter som ledes og styres på denne måten. Gjennom tverrfaglige autonome team, forankret i designdrevet metodikk, vil vi sikre rask og kontinuerlig verdiskapning. Vi har som ambisjon å være markedsledende innen digital innovasjon og være våre kunders foretrukne transformasjonspartner på deres reise mot Agility@Scale

Vi er nå på jakt etter lederen for denne satsningen – en leder som er visjonær og brenner for å skape verdi og varig endring. Vi ønsker oss deg som har erfaring fra strategisk rådgivning, innovasjons- og digitaliseringsarbeid. Du forstår business og teknologi, har sterke lederegenskaper og er motivert for å bygge en slagkraftig enhet sammen med oss!
 
Arbeidsoppgaver:
  • Bygge opp en forretningsenhet i Sopra Steria med fremtidens digitale rådgivere
  • Lede, tiltrekke og ansette rådgivere
  • Videreutvikle verdibudskap og leveransemodell i selskapet
  • Bidra i salgsprosesser, kundeteam og markedsføring

Relevant bakgrunn:
  • Ledererfaring fra Management Consulting
  • Mastergrad eller tilsvarende innen IT, økonomi, ledelse eller liknende
  • Erfaring fra leveranse og salg av rådgivningsoppdrag
  • Kommersielt orientert, med erfaring fra tilbuds- og kontraktarbeid

Hva tilbyr vi:
Den viktigste årsaken til at du bør vurdere å søke, er muligheten til å bygge opp et nytt miljø i Norges største konsulenthus. Du får jobbe med ledelse og utvikling av bransjens mest spennende kunder, og et bredt spekter av prosjekter med stor samfunnsmessig betydning. Vi bør kanskje også nevne at vi er kåret til Norges beste arbeidsplass fire år på rad! Vi kan også tilby gode forsikrings- og pensjonsordninger, én ekstra ferieuke, bedriftshytter, bidrag til og rabatt på medlemskap hos utvalgte treningssentre. Føler du deg truffet av beskrivelsen over - ja, da gleder vi oss til å høre fra deg!
                                                                               --------------------------
Vi liker å dele. Og det fine med gode ideer, kloke tanker og geniale løsninger er at de ikke mister sin verdi av å bli delt. Vi deler derfor med kolleger, kunder og samfunnet for øvrig, og gjør hverandre litt klokere, litt flinkere og stadig bedre. Dessuten heier vi på hverandre. Sammen får vi til så veldig mye mer enn hver for oss.
Vi kaller det «The Power of Sharing»

 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 25.03.2021