Vil du jobbe med kommunikasjon i et av Norges best likte selskaper?

Seniorrådgiver - Kommunikasjon

Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet basert på det bonden kan. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter! Granngården har i Sverige produkter og tjenester til landbruk, skog, hage/uterom, dyrefôr, mm. I Felleskjøpet Agri og i Granngården har vi en kompleks sammensetning av merkevarer, konsepter, produkter og tjenester som tilbys et bredt spekter av til dels overlappende målgrupper. Bonden er både kunde, leverandør og eier. Proffmarkedet er et stadig større satsningsområde, og Felleskjøpet har en stadig større ambisjon om å være forbrukernes faghandel for produkter, tjenester og rådgivning til hage/uterom og kjæledyr. I Sverige har Granngården tatt et godt grep om målgruppen for kjæledyr, hest og hage/uterom og ligger i forkant av Felleskjøpet med utvikling av sin kundeklubb. Vi kan by på spennende arbeidsoppgaver. Alle som jobber hos oss får bruke sin kompetanse, og vil utvikle seg både faglig og personlig. Sammen skal vi jobbe for å sikre en bærekraftig matproduksjon i Norge - i dag og i fremtiden. Felleskjøpet Agri har en omsetning på over 17,3 milliarder og har 3150 ansatte. Vi er et nordisk konsern med over 200 butikker, 11 fabrikker, 42 kornmottak og 40 verksteder. Vi har flere fagstaber i distriktene, og det nye og moderne hovedkontoret ligger på Lillestrøm utenfor Oslo. Felleskjøpet Agri er et samvirke eid av 44 000 bønder. Felleskjøpet trenger mennesker som vil noe mer, og som har det ekstra engasjementet. Bli med oss i det grønne skiftet. Dyrk mulighetene.

Seniorrådgiver – Kommunikasjon


Felleskjøpet Agri er et stort og spennende konsern med en av Norges mest kjente merkevarer. Selskapet er en viktig aktør i norsk matproduksjon, og vi jobber for å skape best mulig forutsetninger for lønnsom og bærekraftig matproduksjon i Norge. Nå jakter vi en initiativrik og kommunikasjonsfaglig sterk seniorrådgiver til vår avdeling for marked, kommunikasjon og digitale kanaler. Avdelingen, som jobber nordisk med både Felleskjøpet og svenske Granngården, har totalansvar for merkevare, intern og ekstern kommunikasjon og markedsføring.

Vår nye seniorrådgiver vil jobbe bredt innen kommunikasjonsfeltet mot mange forskjellige samarbeidspartnere internt og målgrupper eksternt. Stillingen vil ha et spesielt ansvar for PR og proaktiv jobbing mot mediene. En viktig del av jobben vil være å lede forskjellige prosjekter og kampanjer, og være byråkontakt i flere av disse prosjektene. Innholdsproduksjon til forskjellige kanaler er også en viktig del av hverdagen i avdelingen, og det er derfor viktig at du har god skriftlig formuleringsevne. Stillingen vil rapportere til kommunikasjonssjefen.

Vi ønsker deg som:
-har erfaring fra kommunikasjons- og PR-arbeid fra større selskap eller organisasjoner, og gjerne også byråerfaring
-har prosjektledererfaring og erfaring med kampanjer, og kan være ansvarlig for gjennomføring av disse sammen med interne krefter i Felleskjøpet eller med byrå
-behersker innholdsproduksjon både i digitale og tradisjonelle kommunikasjonskanaler
-har et kreativt kommunikasjonshode med evnen til å identifisere og formidle gode historier, med ulike virkemidler
-har evnen til å dekke et bredt saksfelt med mange målgrupper innenfor flere forskjellige forretningsområder
-har relevant høyere utdanning og erfaring innen journalistikk, kommunikasjon eller markedsføring. (erfaring kan veie opp for formell utdannelse)

Vi tror du er:
-utadvendt og tillitvekkende
-strategisk tenkende med god forretningsforståelse, samtidig som du er operativ
-initiativrik, selvgående og har et ønske om å være en ambassadør for Felleskjøpet
-en humørfylt person som trives i et uformelt, men profesjonelt miljø


Dette får du:
-muligheten til å prege kommunikasjonen til et av Norges allerede best likte selskaper, med fremragende ømdømme-score
-bidra positivt til det grønne skiftet i landbruket
-mulighet til å jobbe med engasjerte ansatte i et samvirke som betyr mye for eierne  
-bidra til å styrke oppmerksomheten rundt de rene, kortreiste kvalitetsproduktene i norsk landbruk
-arbeidsplass i nye moderne lokaler på Lillestrøm

Ta kontakt for mer informasjon, eller registrer din søknad her!


 


Arbeidssted: Lillestrøm
Søknadsfrist: Snarest