Logistikksjef/COO til Norges raskest voksende bransje

Logistikksjef/COO

Lettbutikk.no er et gründereventyr i et like eventyrlig netthandelsmarked. På fire år har Lettbutikk tatt en ledende posisjon innen tredjepartslogistikk, som spesialister innen lager og logistikk. Selskapet ble stiftet i 2016 og teller i dag 40 ansatte. Etterspurte produkter, tjenester og kompetanse, et godt arbeidsmiljø, gründermentalitet, høyt tempo og engasjerte medarbeidere er kjernen i selskapet og årsaken til selskapets eventyrlige vekst. Med utelukkende fokus på netthandel, har Lettbutikk store ambisjoner om å tilrettelegge for tjenester som skreddersys små og mellomstore nettbutikker. Omsetningen i selskapet har doblet seg hvert år siden starten, og vi har målsatt NOK 60 mill. for 2021. Vi ønsker å gi nettbutikker et bedre utgangspunkt for å lykkes, ved å tilby tjenester som effektiviserer og frigjør tid til fokus på vekst og lønnsomhet. Samtidig gir vi våre kunder et fundament som kan skaleres. Vår kjernevirksomhet er innen lagerdrift og kundeservice for nettbutikker. Vi er spesielt opptatt av tekniske løsninger som effektiviserer og optimaliserer alle prosesser. I dag disponerer Lettbutikk over 10 000 kvm lagerareal med lokasjoner på Alnabru/Oslo og i Årnes. Det skal også etableres lokasjon i København. Lettbutikk er i kraftig vekst og det er en rekke organisatoriske funksjoner som nå etableres sammen med nye produkter og tjenester.

Logistikksjef/COO til Lettbutikk

Lettbutikk har ambisiøse mål med store vekstambisjoner. Pakkevolumene øker kraftig, derfor ser vi etter en logistikksjef som kan systematisere og profesjonalisere hele vår verdikjede. Vår nye logistikksjef får muligheten til å bygge moderne, effektive og automatiske løsninger. I dette vekstmarked er det viktig at vår nye logistikksjef planlegger og investerer for fremtiden og samtidig holder en stødig hånd på rattet.

Som ny logistikksjef vil du sette ditt tydelige preg og være en viktig stemme inn i ledergruppen når strategiske beslutninger fattes. 

Pirrer dette ditt logistikk-hode og tenker du at du har kraft, kompetanse og motivasjon til å bli med på et gründereventyr? Da kan vi love deg et sammensveiset miljø med hardtarbeidende og gode kollegaer, som alle blør for drakta og ønsker deg varmt velkommen.

Vi tror du kjenner deg igjen i det meste under:

 • Høyere relevant utdannelse Bachelor/Masternivå (siv. øk/siv. ing.) innen ledelse, logistikk, økonomi, administrasjon eller tilsvarende. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell bakgrunn
 • Minimum 5 års relevant erfaring fra logistikk, lager eller transportvirksomhet
 • God teknisk erfaring og forståelse knyttet til digitalisering og automatisering av lager
 • Sterk verdikjedeforståelse og logistikk-kunnskap. God systemkompetanse
 • Dokumentert ledererfaring, gjerne operativt lederansvar innen logistikk/lager/transport
 • Prosjekt- og endringsledelse
 • Praktisk Lean-kompetanse – ikke bare teori!
 • God økonomiforståelse og erfaring med forbedringsprosesser - Beste praksis
 • Vant til å jobbe fremtidsrettet og strategisk, forutse fremtidige konsekvenser og arbeidsoppgaver
 • Vant til å jobbe selvstendig og se løsninger mer enn begrensninger
 • Erfaring med og flink til å fatte raske driftsmessige beslutninger
 • God kunnskap om, og daglig bruker av, dataverktøy, databehandling og analyse
 • Analytisk og grundig tilnærming når grunnlaget for strategiske beslutninger skal utarbeides
 • Godt oppdatert på HMS, lover og regler, og erfaring med å styre etter dette
 • Behersker norsk og engelsk flytende

Vi kan love deg en eventyrlig reise i en bransje og i et selskap hvor fremtiden formes akkurat nå 


 


Arbeidssted: Alnabru/Oslo, Verkseier Furulunds vei 69
Søknadsfrist: 12.04.2021