Fagansvarlig Teknisk Green Energy

Fagansvarlig Teknisk Green Energy

OneCo er et industrikonsern med kjerneaktiviteter innen elektro og automasjon. Det ble etablert i 2011 med en ambisjon om å skape et Nordisk industrieventyr. I dag har OneCo 2900 medarbeidere og en årlig omsetning på rundt 5 milliarder. OneCo er lokalisert i stort sett hele Norge, samt i Sverige. OneCo har besluttet å ta en ledende rolle i utviklingen og endringen som kommer som følge av det grønne skiftet og digitalisering.

Datterselskapet OneCo Elektro er inne i en spennende tid og er i sterk utvikling. OneCo er overbevist om at det grønne skiftet og den økte digitaliseringen vil påvirke våre markeder og liv i betydelig grad. Produksjon, distribusjon og bruk av energi og produkter må foregå på en vesentlig mer klimavennlig måte. For å nå dette må det tas i bruk innovativ teknologi som fornyer, forenkler og forbedrer verdiskapningen på en bærekraftig måte. Vi tror at fremtidens samfunn, samt fremtiden for OneCo er «helt elektrisk». OneCo Elektro har i dag ca. 1000 medarbeidere og omsetter for nærmere 2 milliarder kroner. Vi har som mål å være markedets mest attraktive arbeidsgiver for dagens og morgendagens fagfolk.

I den forbindelse søker vi en engasjert fagleder teknisk Green Energy

Arbeidsoppgaver:

Koordinering av tekniske løsninger
Ansvar for systemløsninger
Support til eget selskap/regioner
Tekniske simuleringer

Erfaring:
Relevant SOL teknisk erfaring
Kvalitetsfokusert
Løsningsmotivert


OneCo Elektro tilbyr konkurransedyktige betingelser. OneCo Elektro er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder og kulturell bakgrunn.

Dersom du har spørsmål ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere hos Raadgiverhuset, ved Managing Partner Knut Stormdal, tlf. 909 16 111.


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest