Spenningssøkende?

Prosjektleder - Trondheim

OneCo er et industrikonsern etablert i 2010 med kjerneaktiviteter innen elektro og automasjon. Vi er Nordens beste selskap på å raskt utnytte eller omstille oss til nye trender og endringer i elektromarkedet og tilstøtende segmenter. Vi går så bredt som vår kompetanse og dyktighet tillater slik at vi også kan skape synergier. Våre produkter og tjenester blir aldri bedre enn kvaliteten på det våre medarbeidere og samarbeidspartnere presterer sammen. Derfor er en sterk, tydelig og sunn bedriftskultur avgjørende for at vi skal lykkes med vår ambisjon. OneCo skal være preget av en kultur der det åpenlyst blir satt pris på at selskapet, prosjekter og enkeltmennesker lykkes. Det forventes at våre ledere skal støtte, bidra og stimulere til resultater gjennom sine medarbeidere. OneCo er lokalisert i Norge og Sverige og har i dag rundt 3000 medarbeidere og en årlig omsetning på rundt NOK 5 milliarder. Stillingen inngår i OneCo Elektro AS, et selskap med underkant av 1000 ansatte og en årlig omsetning på NOK 1,5 milliarder. Selskapet har lokasjoner i Oslo, Larvik, Kristiansand, Egersund, Sandnes, Bergen, Florø og Trondheim. Vi gjennomfører også prosjekter, drift, vedlikehold og beredskap i hele Norge. Vi legger vekt på at våre leveranser skal ivareta både kunde- og myndighetskrav samtidig som sikkerheten til våre ansatte ivaretas på en god måte. Vi har som mål å være markedets mest attraktive arbeidsgiver for dagens og morgendagens fagfolk.

OneCo Elektro er inne i en spennende tid og er i sterk utvikling hvor det grønne skifte og økt digitalisering byr på spennende utfordringer fremover. Vi ønsker deg som vil bli med på denne reisen som prosjektleder i Trondheim. Vi har et hyggelig og uformelt miljø som vektlegger resultater gjennom samarbeid og trivsel. 

OneCo elektro er delt i to avdelinger i Trondheim, en serviceavdeling og en prosjektavdeling. Prosjektavdelingen søker nå en ny prosjektleder.

Som prosjektleder i OneCo Elektro har du totalansvar for egne prosjekter fra start til slutt. Dette innebærer blant annet ansvar for fremdrift, ressursbruk og kostnadskontroll. Du vil også ha ansvar for at det planlegges og utføres et godt og forebyggende HMS arbeid på alle nivå gjennom hele prosjektperioden. Hos oss har vi mål om at det ikke skal skje alvorlige hendelser eller ulykker som forårsakes av eller rammer våre ansatte.
Du vil være det naturlige bindeleddet mellom våre kunder og montørene i teamet. Det innebærer å jobbe tett sammen med bas og montører på byggeplass, samt med installatør og andre ressurspersoner. Eksternt vil du samarbeide med oppdragsgiver, leverandører og andre aktører i prosjektet. Du vil også få ansvar for at lærlingene våre får varierte oppgaver i sitt utdanningsløp i samarbeid med andre ressurspersoner i selskapet.
Ledere hos oss skal være forbilder og særlig høyt setter vi at du jobber i forkant med HMS og at du kan stå for verdiene i selskapet – Langsiktighet – Lidenskap – Raushet.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder
 • Lede og følge opp egne prosjekter, herunder ansvarlig for å sikre avtalt fremdrift og gjennomføring av prosjektene, inkl. HMS, økonomi, kvalitet og kundeoppfølging.
 • Ansvarlig for koordinering av bemanning med egne folk og eventuelt innleide personell.
 • Kvalitetssikring, dokumentasjon og sluttkontroll.
 • Kalkulasjon, tilbudsgivning, fakturering og kostnadskontroll i hvert enkelt oppdrag.
 • Befaring, rådgivning og oppfølging av kunde.
 • Kontakt, oppfølging og forhandlinger med leverandører og andre samarbeidspartnere.
 • Mersalg til kunde.
 • Faglig koordinering og oppfølging på byggeplass i samarbeid med bas og installatør.
 • Ansvarlig for at arbeidet gjennomføres på en skadeforebyggende og sikker måte gjennom HMS aktiviteter som risikoanalyser, sikker jobbanalyse etc. i samarbeid med bas og/eller andre aktører i prosjektet.
 • Følge opp avtalt kvalitet i prosjektene og sikre at avvik blir rapportert og korrekt håndtert.
 • Følge og opp og utvikle dine folk slik at alle har kompetanse til utføre våre oppdrag.
   
Ønskede kvalifikasjoner
Vår nye prosjektleder er ingeniør eller har teknisk fagskole innen elektro. Det er en fordel om du har fagbrev. Erfaring fra likende stilling kan erstatte manglende formell kompetanse.
Du har bred erfaring fra prosjektledelse og har tverrfaglig forståelse og interesse, og er vant til å bruke IT som arbeidsverktøy og fortrolig med de mest brukte programmene. Du behersker norsk og engelsk.
Som person er du forretningsorientert med god økonomi- og kundeforståelse. Du fremstår positiv, er tydelig og har en faglig trygghet. Som prosjektleder må du være proaktiv og kunne lede deg selv og andre, og dette på en motiverende måte. Du er løsningsorientert og har evne til å involvere de du har rundt deg. Vi forventer at du setter OneCo på kartet gjennom gode kundeopplevelser og lever kvalitet hver eneste dag slik at vi med stolthet kan sette avtrykket #OneCoKvalitet.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Et positivt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer. Gode muligheter for faglig utvikling og utfordrende og varierende arbeidsoppgaver.

Vi er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder og kulturell bakgrunn. 

 


Arbeidssted: Trondheim
Søknadsfrist: Snarest