Revisorer med momentum

Senior Associate /Manager

Plus Revisjon AS, er et revisjons og rådgivingsselskap som skal være en høyt verdsatt kompetanseleverandør. Effektiv kommunikasjon, tilgjengelighet og rask responstid anses som avgjørende suksesskriterium. Våre kunder strekker seg fra små eierstyrte virksomheter til børsnotert foretak underlagt strenge rapporteringskrav og aktører med kompliserte forretningsmodeller. De ønsker kompetente samtalepartnere på seniornivå som sikrer tidseffektivitet og fokus på riktige områder i revisjonsprosessen, og samtidig kan bistå med andre rådgivningstjenester. Plus Revisjon utgjør i dag 9 personer og utvikler et faglig og sosialt inspirerende miljø. Selskapet holder til i nye moderne lokaler, med cellekontorer i Rosenkrantz gate 20 i Oslo sentrum.

Plus Revisjon skal fortsette sin sunne vekst de nærmeste årene med flere dyktige mennesker og interessante kunderelasjoner. Vi søker revisorer på senior associate /manager nivå, med evne for momentum og framdrift i prosesser.

Plus Revisjon er et faglig sterkt miljø og benytter de fremste IT/teknologiske hjelpemidlene i revisjonsprosessen og i øvrig rådgivningsoppdrag. Miljøet vårt preges av stå på vilje, profesjonalitet og positive holdninger, både i forretningsmessig og menneskelig nivå.

Vi ønsker engasjerte og kompetente revisorer med erfaring innen revisjon og rådgivning. Vi ser helst at du er statsautorisert revisor, men relevant erfaring fra revisjon eller regnskap/controlling kan kompensere for høyere utdanning. Utførelse av oppdrag av konsultativt preg kan påregnes, herunder kapitalendringer, verdivurderinger mv. For personer med særlig lidenskap, erfaring og evner innen rådgivning og transaksjonsstøtte, åpner Plus Revisjon for å dyrke dette videre, som en del av sin revisorrolle.

Du trives godt i dialog med kunden, har gode kommunikasjonsevner og god forretningsforståelse. Vi tror at for å trives hos oss, har du en evne og vilje til å stå på litt ekstra i perioder, du bidrar til fellesskapet, skaper framdrift og har høy serviceinnstilling. Kommer du til oss med motivasjon, innsatsvilje, nysgjerrighet og god kompetanse, gir vi deg muligheten til å vokse og utvikle deg sammen med oss. Du vil ta del i et tilpasset kursprogram for egenutvikling, og bidra til kontinuerlig forbedring av virksomhetens prosesser, samt være en del av et hyggelig sosialt og profesjonelt miljø. Vi tilbyr gunstige betingelser for de rette personene.
 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest