Ingeniør med kommersielt gen ?

Business Development Manager

Glen Dimplex Nordic AS er en del av Glen Dimplex Group, som er én av verdens ledende produsenter og leverandører av varmeprodukter, ventilasjon, husholdningsapparater og kjøleutstyr for industri og husholdninger. Gruppen har en årlig omsetning på 2 milliarder euro og har 8 000 ansatte i mer enn 30 produksjons- og salgsselskaper lokalisert i 17 land. Glen Dimplex Nordic AS er en del av Heating & Ventilation divisjonen i konsernet og har i Norge kontor på Lillestrøm og i Stjørdal. Vi er også etablert i Stockholm, Helsinki og København. Produktene markedsføres og selges under kjente merkenavn som Nobø og Dimplex verden over. Organisasjonen i Norden ivaretar salg, support, markedsføring og økonomi/logistikk. Produksjon skjer ved konsernets fabrikker i Irland.

Glen Dimplex Nordic AS er en ledende leverandør av energieffektive løsninger for varme og komfort. Vår verdiskaping er basert på høy kompetanse, motiverte medarbeidere, god kvalitet i alle prosesser og offensiv bruk av ny teknologi. Resultatet er kvalitetsprodukter innen elektrisk oppvarming, energistyring og ventilasjonsprodukter for både private-, offentlige- og næringsbygg. Vår visjon er å bli en komplett leverandør av elektrisk oppvarming og ventilasjon i hele Norden. Vi søker nå en;

Business Development Manager
Dette er de mest sentrale arbeidsoppgavene som venter deg:
Du skal gjøre en endring slik at bygg blir bedre å bo i – mens de blir rimeligere å bygge
Du skal utvikle et helt nytt team og bygge nye forretningsområder
Du har fabrikker og en hel hær av R&D ressurser i ryggen som allerede har mengder med løsninger vi ikke selger i Norden.
Det er besluttet en stor satsning på innen IOT for smartere styring av bygg
Business Development Manager får en sentral kommersiell rolle i divisjonen, med spesifikt fokus på den nyopprettede Professional Installed Heating & Ventilation (PIHV) avdelingen.

I stillingen vil du jobbe med tekniske applikasjoner og salg av alle GDHV-løsninger og produkter, som oppvarming, kjøling, varmtvann, ventilasjon, og fornybar energi.

Du vil jobbe tett med Commercial Director Nordic og Nordic Country Sales Managers for å sikre oppnåelse av resultater og personlige KPIer.

Vi ser for oss at du har disse kompetansene:
Salgserfaring og kunnskap om bransjen. I tillegg må du ha god teknisk og kommersiell forståelse. Du må være trygg på å diskutere komplekse tekniske løsninger med utviklere og profesjonelle ingeniører på tvers av alle HVAC-funksjoner. Da du skal bygge opp eget team bør du ha ledererfaring.
Arbeidsspråk er norsk og engelsk.

Dette kan vi tilby deg:
Selskapet har over 30 etablerte merkevarer i sin portefølje og har i dag delt organisasjonen i tre ulike divisjoner. Glen Dimplex Nordic er organisert under divisjonen Heating and Ventilation.
Du får mulighet til å jobbe med kvalitetsprodukter og kvalitet i alle prosesser, samt offensiv bruk av ny teknologi. Resultatet - som vi er stolte av - er kvalitetsprodukter innen elektrisk oppvarming, energistyring og ventilasjonsprodukter for både private-, offentlige- og næringsbygg. Du vil rapportere til Commercial Director Nordic, og du får kontorsted på Lillestrøm. Du må regne med noe reisevirksomhet i inn- og utland.

 


Arbeidssted: Lillestrøm
Søknadsfrist: Snarest