Business Development Manager

Business Development Manager

Glen Dimplex Nordic AS er en del av Glen Dimplex Group, som er én av verdens ledende produsenter og leverandører av varmeprodukter, ventilasjon, husholdningsapparater og kjøleutstyr for industri og husholdninger. Gruppen har en årlig omsetning på 2 milliarder euro og har 8 000 ansatte i mer enn 30 produksjons- og salgsselskaper lokalisert i 17 land. Glen Dimplex Nordic AS er en del av Heating & Ventilation divisjonen i konsernet og har i Norge kontor på Lillestrøm og i Stjørdal. Vi er også etablert i Stockholm, Helsinki og København. Produktene markedsføres og selges under kjente merkenavn som Nobø og Dimplex verden over. Organisasjonen i Norden ivaretar salg, support, markedsføring og økonomi/logistikk. Produksjon skjer ved konsernets fabrikker i Irland.

Glen Dimplex Nordic AS er en ledende leverandør av energieffektive løsninger for varme og komfort. Vår verdiskaping er basert på høy kompetanse, motiverte medarbeidere, god kvalitet i alle prosesser og offensiv bruk av ny teknologi. Resultatet er kvalitetsprodukter innen elektrisk oppvarming, energistyring og ventilasjonsprodukter for både private-, offentlige- og næringsbygg. Vår visjon er å bli en komplett leverandør av elektrisk oppvarming og ventilasjon i hele Norden. Vi søker nå en;

Business Development Manager

Dette er de mest sentrale arbeidsoppgavene som venter deg:
Dette er en meget spennende rolle hvor du blir leder for en ny avdeling som skal bygges opp. Som leder må du evne å se helheten rundt produkter, forskrifter, energimarkedet og byggsektoren – for så å bruke denne kunnskapen til å sette sammen optimale løsninger for både rehabilitering og nybygg i Norden.

Business Development Manager får en sentral kommersiell rolle i divisjonen, med spesifikt fokus på den nyopprettede Professional Installed Heating & Ventilation (PIHV) avdelingen.

Sammen med teamet får du muligheten til å utvikle og jobbe med den kommersielle strategien for produktene våre. Proaktivt vil du engasjere deg i de viktigste kundegruppene og selge inn GDHV-produkter og løsninger til nybygg og rehabilitering.

I stillingen vil du jobbe med tekniske applikasjoner og salg av alle GDHV-løsninger og produkter, som oppvarming, kjøling, varmtvann, ventilasjon, MVHR og fornybar energi.

Du vil jobbe tett med Commercial Director Nordic og Nordic Country Sales Managers for å sikre oppnåelse av resultater og personlige KPIer.

Vi ser for oss at du har disse kompetansene:
Vi ser etter deg som har salgserfaring, og kunnskap om bransjen. I tillegg må du ha god teknisk og kommersiell forståelse. Vi ser for oss at du er en erfaren forhandler som drives av gode resultater, og er grundig og effektiv som person. Du må være trygg på å diskutere komplekse tekniske løsninger med utviklere og profesjonelle ingeniører på tvers av alle HVAC-funksjoner. Da du skal bygge opp eget team bør du ha ledererfaring.
Arbeidsspråk er engelsk.

Dette kan vi tilby deg:
Selskapet har over 30 etablerte merkevarer i sin portefølje og har i dag delt organisasjonen i tre ulike divisjoner. Glen Dimplex Nordic er organisert under divisjonen Heating and Ventilation. Selskapet er basert på høy kompetanse - vi er mange svært motiverte medarbeidere.  Vi lover deg innholdsrik arbeidsdag sammen med gode kolleger som støtter deg og heier på deg. Du får mulighet til å jobbe med kvalitetsprodukter og kvalitet i alle prosesser, samt offensiv bruk av ny teknologi. Resultatet - som vi er stolte av - er kvalitetsprodukter innen elektrisk oppvarming, energistyring og ventilasjonsprodukter for både private-, offentlige- og næringsbygg. Du vil rapportere til Commercial Director Nordic, og du får kontorsted på Lillestrøm. Du må regne med en del reisevirksomhet i inn- og utland.
 


Arbeidssted: Lillestrøm
Søknadsfrist: Snarest