Business Finance Manager

Business Finance Manager

Glen Dimplex Nordic AS er en del av Glen Dimplex Group, som er én av verdens ledende produsenter og leverandører av varmeprodukter, ventilasjon, husholdningsapparater og kjøleutstyr for industri og husholdninger. Gruppen har en årlig omsetning på 2 milliarder euro og har 8 000 ansatte i mer enn 30 produksjons- og salgsselskaper lokalisert i 17 land. Glen Dimplex Nordic AS er en del av Heating & Ventilation divisjonen i konsernet og har i Norge kontor på Lillestrøm og i Stjørdal. Vi er også etablert i Stockholm, Helsinki og København. Produktene markedsføres og selges under kjente merkenavn som Nobø og Dimplex verden over. Organisasjonen i Norden ivaretar salg, support, markedsføring og økonomi/logistikk. Produksjon skjer ved konsernets fabrikker i Irland.

Glen Dimplex Nordic AS er en ledende leverandør av energieffektive løsninger for varme og komfort. Vår verdiskaping er basert på høy kompetanse, motiverte medarbeidere, god kvalitet i alle prosesser og offensiv bruk av ny teknologi. Resultatet er kvalitetsprodukter innen elektrisk oppvarming, energistyring og ventilasjonsprodukter for både private-, offentlige- og næringsbygg. Vår visjon er å bli en komplett leverandør av elektrisk oppvarming og ventilasjon i hele Norden. Vi søker nå en;

Business Finance Manager

Dette er de mest sentrale arbeidsoppgavene som venter deg:
I stillingen vil du ha fokus på analyse og innsikt over forretningsenhetens salg inkludert kunde- og produktlønnsomhet. Som Business Finance Manager vil du jobbe med salgsprognoser, budsjettering, månedsrapportering, kontantstrømsprognoser, planlegging av kapitalprosjekter og prosjektspesifikk rapportering og analyse. Støtte daglig drift, og samarbeide med Global Business Services. Du vil være en del av det kommersielle teamet, og jobbe med teamet for å forbedre effektivitet og kundereise. Du skal presentere og forklare finansiell og kommersiell relatert informasjon for et bredt publikum. Du skal også bygge eget team og skape et motiverende miljø for dine rapporterende kollegaer. Du starter i et team med 2 kollegaer.


Vi ser for oss at du har disse kompetansene:
Du har kommersiell forståelse, er analytisk og har stor kunnskap om systemstrukturer og datamodeller. Du må også ha gode presentasjonsevner. Vi ser gjerne at du er en lagspiller som evner å ta eierskap, er tydelig og har fokus på leveranse og kunde. Du må være komfortabelt å jobbe med store datasett og gi innsikt med nøyaktighet. Du må ha solid systemkompetanse innen rapportering og analyse. Typisk fra komplekse ERP systemer, avansert Excel og ikke minst må du ha full regnskapsforståelse på egen enhet og på et aggregert nivå. Konsernet implementerer nå SAP, så erfaring med SAP er velkomment. Du har også erfaring fra kontraktsprosesser for å kunne understøtte det kommersielle teamet.
Arbeidsspråk er engelsk.


Dette kan vi tilby deg:
Glen Dimplex Nordic er organisert under divisjonen Heating and Ventilation. Selskapet er basert på høy kompetanse - vi er mange svært motiverte medarbeidere. Vi lover deg en innholdsrik arbeidsdag sammen med gode kolleger som støtter deg og heier på deg. Du får mulighet til å jobbe med kvalitetsprodukter og kvalitet i alle prosesser, samt offensiv bruk av ny teknologi. Resultatet - som vi er stolte av - er kvalitetsprodukter innen elektrisk oppvarming, energistyring og ventilasjonsprodukter for både private-, offentlige- og næringsbygg. Du vil rapportere til Commercial Director Nordic, og du får kontorsted på Lillestrøm. Du må regne med noe reisevirksomhet.


 


Arbeidssted: Lillestrøm
Søknadsfrist: Snarest