Prosjektleder innovasjon- og designdrevet systemutvikling

Prosjektleder innovasjon- og designdrevet systemutvikling

Sopra Steria hjelper store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap, og er opptatt av å skape verdi for kundene og samfunnet. Vi vil bidra til en bedre og mer bærekraftig fremtid. I Norge har vi 1800 medarbeidere, som ikke bare har sikret en årlig omsetning på 2,7 milliarder kroner i 2019, men også sørget for at vi de fire siste årene er blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Hovedkontoret vårt befinner seg med flott utsikt på toppen av Posthuset, midt i Oslo sentrum. Vi har også kontorer i Trondheim og Stavanger. Vi er del av den europeiske Sopra Steria-gruppen med 46 000 medarbeidere i 25 land.

Sopra Steria brenner for å skape verdi for våre kunder gjennom innovasjon og digitalisering, i krysningspunktet hvor godt design møter tekniske løsninger av høy kvalitet med brukeropplevelsen i sentrum. Våre prosjekter preges av høyt tempo, smidighet og kontinuerlige leveranser. For å lede slike prosjekter må du brenne for teknologi, nye gjennomføringsmetoder og ikke minst like å operere i hektiske og spennende miljø, med mange dyktige fageksperter innenfor ulike områder som f. eks. utvikling, design, test og domeneeksperter. Du får jobbe med kunder i privat og offentlig sektor og hjelpe kundene på strategisk nivå og innenfor konkrete løsninger. Hvis du synes dette høres spennende ut, kan du være rett person for oss å få med på laget til å hjelpe våre kunder med å gjennomføre sin digitale transformasjon. Fremtiden er nå!

Hvem er så du?
Vi ser etter deg som vet hva som skal til for å bygge sterke team som jobber mot et felles mål. Du liker å jobbe med mennesker, har erfaring som prosjektleder og motiveres av å skape samfunnsverdi. Du er en sterk leder og evner å se helheten og drive teamet fremover til de beste løsningene for våre kunder. Du kan gjerne ta roller som prosjektleder, teamlead, smidig coach eller produktleder. Du har erfaring fra smidig systemutvikling og har ledet tverrfaglige team med kontinuerlige leveranser og vet hva som kreves for å få til godt samspill i et team med mange forskjellige fagområder og personligheter. Du har god evne til å sette deg inn i tekniske problemstillinger og bruker din forretningsforståelse til å oppnå mest mulig verdi for kundene våre. Du og evner både å se enkeltindividet samtidig som du greier å ha fokus på å lede prosjektene som helhet. I tillegg til erfaring som prosjektleder kan det være en fordel å ha innehatt roller som produkteier, teamleder eller smidig coach.

Nøkkelegenskaper:
  • Minimum 5 års erfaring i lederroller i kryssfunksjonelle, smidige utviklingsteam
  • Erfaring med smidig, innovasjons- og/eller designdrevne prosjekter
  • Høy kompetanse i Design thinking, Agile/smidig, Lean, devops/kontinuerlige leveranser m.m.
  • Relevant høyere utdanning  
  • Meget gode kommunikasjonsegenskaper, både muntlig og skriftlig  

Gode grunner til å velge oss:
Du får jobbe i en avdeling med høyt kompetansenivå på tvers av teknologier og du vil jobbe sammen med dyktige kolleger som brenner for å spille hverandre gode og bidra til å skape verdi i samfunnet. Vi har et bredt spekter av faggrupper som hjelper deg med å holde deg oppdatert på nye trender og teknologi. Vi har også mange sosiale grupper for blant annet surfing, yoga og toppturer for å nevne noen.
Vi har naturligvis gode forsikrings- og pensjonsordninger med privat helseforsikring, vi har flere bedriftshytter, du får bidrag til treningssenter og en ekstra ferieuke, som gir til sammen seks uker ferie i året.

To all recruitment agencies without a base agreement: Sopra Steria does not accept resumes from agencies with whom we do not have an agreement. Please do not forward resumes to our jobs alias, Sopra Steria employees or any other company location. Sopra Steria is not responsible for any fees related to unsolicited resumes.  
 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest