Ta ditt neste steg i karrieren med tech-kometen Semine!

Sales Manager

Semine AS er en norsk start up som nå skalerer opp, med store ambisjoner om å revolusjonere finans- og regnskapsbransjen med ny, avansert teknologi. Vi er den første med full automatisering av regnskap og en av oppstartsbedriftene som vokser raskest i Norden og en av finalistene for Nordic Awards 2019, i kategorien Beste AI-oppstart. Vi har utviklet SEMINE regnskapsplattform, en revolusjonerende A.I. plattform for regnskap, dataklassifisering og analyse. SEMINE gjør det mulig for finans- og regnskapsavdelingen å drastisk redusere kostnader, øke konkurranseevnen og frigjøre tid og ressurser gjennom bruk av robotikk, maskinlæring og kunstig intelligens. SEMINE er utviklet med unike algoritmer som er selvlæring for å utføre dokument- og fakturahåndteringsprosessene. Plattformen integreres mot kundens eksisterende regnskapssystem for å opprettholde både tidligere investerings- og historisk regnskapshistorikk. Verdensledende samhandlingsdesignere sammen med ledende teknologer og forskningsmiljøer innen A.I. har bidratt til å utvikle SEMINE. Resultatet har eksepsjonelle brukeropplevelser, og SEMINE-plattformen tenker som et menneske, bare mye raskere og mer strukturert. Selskapet består av et erfarent team, dedikerte eiere og strategiske partnere med en felles ambisjon om å revolusjonere regnskapsbransjen. Vi er i dag 80+ ansatte og har hovedkontor i Oslo, med kontorer i Kristiansand og et datterselskap i Kerala, India.

Ta ditt neste steg i karrieren med tech-kometen Semine! Trigges du av å bygge nye relasjoner, drive salgsprosesser og se nye produktløsninger for kunden. Lokkes du av tanken på en stilling der du får muligheten til å jobbe med teknisk løsningssalg, med en løsning som er ekstremt skalerbar og som sikter på internasjonal vekst? Vi vokser, og det i rakettfart, og har ingen planer om å roe ned. Det viktigste vi gjør er å vokse gjennom kunder - og her kommer du inn i bildet! Vi ser etter deg som har erfaring med å gjennomføre relasjonsbaserte salgsprosesser og forvaltning mot medium til store kunder, og som er sulten på å bli med oss på en utrolig spennende reise mot en ny norsk IT-suksess. Om vi allerede nå har lykkes med å fange din oppmerksomhet - da burde du definitivt lese videre!

SEMINE - FRA STARTUP TIL SCALEUP
Semine er et veldig spennende tech-selskap med ambisjonen om å revolusjonere industrien med en AI-plattform som automatiserer regnskap ved hjelp av kunstig intelligens. Vi har tatt steget fra en startup til en scaleup, grunnlaget for å skalere er lagt, og nå er det bare å fortsette veksten - du kommer med andre ord inn til helt riktig tid!

SALES MANAGER - SEMINES UTSTILLINGSVINDU blir sett på som en av våre viktigste ressurser - en sentral rolle med stor S med andre ord! Her får du et innblikk i hva du kommer til å få jobbe med:

Anskaffe og utvikle nye kunder
Du vil inntre i rollen som løsningsselger i Semine AS. I din rolle vil du starte og gjennomføre verdibaserte salgsprosesser fra A til Å, og sørge for at kunden får nødvendig veiledning og råd til å ta de riktige valgene. Du vil bli en del av salgsog partnerteamet og rapportere til Chief Commercial Officer direkte. Din hverdag vil bestå av å skape relasjoner til alt fra administrerende direktører, eiere, regnskapssjefer, CFO’er og CTO’er. Du vil fullt og helt eie salgsprosessene til dine kunder, følge opp leads, og sikre gode overleveringer til leveranseteamet når SEMINE skal implementeres. Du vil også drive aktivt oppsalg der hvor Semine har løsninger som kan forbedre kundeopplevelsen.

Bidra til forretningsvekst
Ansvarlig for dine salgsprosesser, i samsvar med resten av salgs- og partnerteamet. Du vil også jobbe noe med kollegaer som innebærer å sette seg inn i deres salgsprosesser, og sikre gode overleveringer til leveranse. Du vil sikre at kundebehov i salgsprosessene blir tatt hånd om, noe som innebærer å blant annet gi innspill til produktforbedringer, koordinere inn nødvendige kompetanse som fagspesialister i fagmøter og gjennomføre demo av løsningene.

Du - en ambisiøs og relasjonsbyggende person
For å lykkes i rollen som Sales Manager er det en fordel med noen års erfaring med løsningssalg eller salg innenfor software i bagasjen. Skulle du også ha en bachelorgrad innenfor salg, økonomi eller marked er du nesten pakket og klar for denne jobben! Er du den som har et sterkt driv og en evne til å drive gjennom løsningssalg? Da kommer stillingen til å passe deg som hånd i hanske. Vi ser nemlig etter deg som er ambisiøs og som ønsker å være med på å sette standarden for hvordan vi forvalter våre kunder. Vi er ikke et stort konsern så det er viktig at du er uredd, tørr å ta egne beslutninger og er fleksibel når det kommer til arbeidsoppgaver. En forutsetning er at du har gode kommunikasjonsevner for å sikre både god ekstern og intern kommunikasjon på både norsk og engelsk.

Har vi ikke klart å overbevise deg enda?
  • Ungt og sosialt miljø. Vi er en ung og ambisiøs gjeng som har det like gøy på jobb som etter jobb. Sosiale aktiviteter er ikke sjelden vare og noe vi ønsker å øke fremover nå som vi blir fler og fler - vi setter sterk teamfølelse høyt!
  • Reise. Det er store muligheter for å reise for å møte kunder på sin egen hjemmebane selv om det meste går digitalt i disse dager. Hovedsakelig i Norge i første omgang, men også internasjonale markeder vil være en mulighet fremover.
  •  Utviklingsmuligheter. Rollen gir deg mye ansvar og en unik mulighet til å utføre arbeid du ikke har gjort tidligere - den beste læringen skjer i action! Du kommer inn i ett vekstselskap hvor endring og nye muligheter aldri er langt unna. Nok om oss.

Nå er vi nysgjerrige på deg! Send inn søknaden din innen 23.06.2021


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest