Salgsingeniør, teknisk salg instrumentering

Salgsingeniør, teknisk salg instrumentering

Vi søker en strukturert og selvgående salgsingeniør - instrumentering i Oslo området.
Vedkommende vi søker har salgserfaring og kunnskap om vann og avløpsmarkedet. Er selvstendig og god på egenmotivasjon - trives i rollen som selger/rådgiver er opptatt kvalitet og gode løsninger. Stillingen er utfordrende med mange spennende oppgaver og muligheter.
I stillingen jobber man aktivt opp mot rørgrossister, rørleggere, kommuner og konsulenter for å bygge og ivareta gode kunderelasjoner. Ved kontoret på Lilleaker er det tilgang til ressurser og støttefunksjoner hvor alle arbeider for å optimalisere og legge til rette, for at vi i fellesskap lykkes som leverandør med de beste løsningene.

Arbeidsoppgaver
 • Oppfølging av eksisterende kunder innen Vann og avløpsmarkedet
 • Oppsøkende salg, kartlegging og identifisering av muligheter i aktuelle markeder samt etablering av relasjoner til nye, potensielle kunder
 • Utarbeidelse og oppfølging av tilbud
 • Løpende kontakt med våre leverandører
 • Avhengig av kompetanse og erfaring kan rollen også innebære et ansvar for produkter i porteføljen
 • Samarbeide med kolleger fra egen og andre avdelinger for gjennom samhandling å komme frem til de optimale løsninger

Kvalifikasjoner
 • Det er viktig at man i rollen fungerer som en sterk relasjonsbygger som er vant til å jobbe med teknisk krevende kunder i de aktuelle markeder
 • Utpreget teknisk forståelse/innsikt er en forutsetning. Utdannelse som ingeniør, tekniker fra relevante fagområder eller tilsvarende er å foretrekke. Manglende formell utdanning kan kompenseres med relevant erfaring.
 • Det er en forutsetning med kunnskap om aktuelle produkter, løsninger og markeder.
 • Kunnskap om kommunikasjon, IOT, signaloverføring og BUS løsninger er en fordel.
 • For å lykkes i rollen må man ha erfaring fra salg av tekniske løsninger
 • Effektivitet i rollen krever god kompetanse innen bruk av moderne, tradisjonelle dataverktøy inkludert CRM-systemer
 • Det er viktig at man behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig godt

Personlige egenskaper
 • For å lykkes i rollen må man være resultatorientert, initiativrik og motivert for å jobbe selvstendig
 • Man må være god på det å etablere nye kontakter (relasjonsbygger) og være interessert i å håndtere kunder på dette nivå
 • Det er et krav at man er teknisk interessert og har relevant teknisk innsikt
 • Det er viktig å være strukturert og effektiv i rollen med god arbeidskapasitet
 • At man er sosial, utadvendt og utpreget team-orientert er noe vi forventer
 • Stillingen innebærer en del reiseaktivitet, så dette må man ha erfaring med og være motivert for
Vi tilbyr
 • Spennende arbeidsoppgaver med gode muligheter for både faglig og personlig utvikling i et svært stabilt selskap med god økonomi og med lange tradisjoner
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Nødvendig opplæring internt og eksternt (AxFlow har blant annet sin egen "Business School" med programmer innen lederutvikling, salg og finans)
 • Et positivt og inkluderende arbeidsmiljø med sosiale arrangementer, eget bedriftsidrettslag, felles treningstilbud, firmahytte, ergonomisk tilpasset arbeidsplass og regelmessig fysioterapi.
 
Vi som jobber i AxFlow vil være de som får ting til å skje. Vi har lidenskap for virksomheten; vi utfordrer, tar initiativ og tar på oss ansvaret for å levere det vi lover. Vi vil være gode å arbeide med, både på vår egen arbeidsplass og for våre samarbeidspartnere. Vi jobber for å inspirere til godt samarbeid gjennom respekt for mennesker og relasjoner. Vi jobber og fokuserer langsiktig. Vi opptrer bærekraftig og jobber aktivt for å bidra til en positiv forandring.

Om arbeidsgiveren

AxFlow AS representerer verdensledende produsenter av pumper, instrumentering og ventiler. Dette garanterer høy teknisk standard og best tilgjengelig kvalitet. Gjennom kunnskap og erfaring, som vi oppnår ved nært samarbeid med våre kunder og leverandører, tilbyr vi de aller beste løsningene når det gjelder pumpestasjoner, pumper, ventiler, instrumentering, service og tilleggsutstyr.

AxFlow AS sysselsetter ca. 45 ansatte, deriblant eksperter på prosessteknologi, vann og avløp, pumper, ventiler og instrumentering. Blant våre ansatte finner du alt fra sivilingeniører og serviceteknikere til samfunnsvitere og økonomer. Vi er alltid interessert i dedikerte medarbeidere med ulik utdanningsbakgrunn og nye perspektiver.
Dette selskapet kan du nå bli en del av.

AxFlow-gruppen i Norge har tre datterselskaper; Innva AS i Bærum, Process Partner AS i Larvik og Safe Supply AS i Sandnes. Til sammen besitter vi betydelig ingeniørkompetanse og har et solid service- og support-apparat tilgjengelig for våre kunder. AxFlow disponerer også eget lager samt et moderne og godt utstyrt service- og kalibreringsverksted.

AxFlow opererer i mer enn 30 land i Europa, Oseania og Sør-Afrika. AxFlow er en av fire virksomhetsgrupper innen Axel Johnson International og en del av Axel Johnson Group, eid av svenske Antonia Ax:son Johnson og hennes familie.

Med dette følger stabilitet og trygghet for oss som bedrift.

Videre betyr det minst like mye for oss å arbeide med den samme filosofien og de samme målene som resten av Axel Johnson Group, som i dag har nådd sin femte generasjon. Filosofier og mål som gjennom mange år har sikret fremgangsrik utvikling.
Axel Johnson Group dediserer store ressurser til å utvikle en stadig mer bærekraftig businessmodell. Konsernet hadde i 2018 ca. 20.000 ansatte og en omsetning på 82 milliarder SEK.

Ta gjerne kontakt med Petter Skaug i Raadgiverhuset, tlf. 92 402 402 for ytterligere informasjon om stillingen. Alle henvendelser behandles konfidensielt - om ønskelig også overfor oppdragsgiver.
 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest