Vil du bli vår Design Lab Manager - for å gjøre folks liv bedre?

Design Lab Manager

Vestre er en av Europas mest fremgangsrike produsenter av sosiale og bærekraftige utemøbler. Vi jobber sammen med kjente skandinaviske formgivere og har mottatt en lang rekke designutmerkelser. All produksjon skjer i Skandinavia basert på fornybar energi og kortreiste materialer. Vi har integrert FNs bærekraftsmål i forretningsstrategien med mål om å bli anerkjent som verdens mest bærekraftige møbelprodusent. Nå bygger vi verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk og opplevelsessenter på Magnor – The Plus, som er designet av Bjarke Ingels Group (BIG) i København. Prosjektet er den største investeringen i norsk møbelindustri på flere tiår og vil bli et globalt utstillingsvindu for bærekraftig og høyteknologisk produksjon. Vestre er familieeid og ledes nå av tredje generasjon. Vi har hovedkontor i Oslo og avdelinger i Torsby, Stockholm, Berlin, London, New York og Los Angeles.

Design Lab Manager til The Plus


Hvis du følger med på hva som skjer innen design, bærekraft og sosiale møterom utendørs, vet du hvem vi er. Ønsker du en oppfriskning vil vi be deg ta en titt på filmen under. Er du verdistyrt, ønsker å endre verdens miljøutfordringer og bidra til demokratiseringsprosesser i praksis, vil du være like ivrig etter å komme om bord som vi vil være etter å kunne ønske deg velkommen. Vi tenker du allerede har ledet designmiljøer og tverrfaglige prosjekter, gjerne med internasjonalt tilsnitt, og er en ekte  entreprenør som ønsker å jobbe med design i verdensklasse.

Men, kanskje vi skal gjøre det litt annerledes enn vanlig i en stillingsannonse og i første omgang heller fortelle om hvilke utfordringer du kan komme til å oppleve i denne rollen:
  • Det skal en motiverende visjonær til for å bygge akkurat den kulturen vi er ute etter
  • Her er det tempo og korte tidsfrister, markedet krever raske svar
  • Å lede designere med individualiteter og interesser er en egen øvelse
  • Vi er få folk til å styre alle våre prisvinnende internasjonale prosjekter
  • Som Design Lab Manager er det du som må fortelle CEO hvordan ting skal gjøres - ikke omvendt

Hva du konkret skal jobbe med og hvilken bakgrunn du bør ha, er det best vi snakker om over et godt utemøbel. Men ta først kontakt for en utdypning av begge deler. Magnus og Pål hjelper oss med denne prosessen, for at vi andre skal kunne fokusere maksimalt på oppfyllelsen av vår visjon. De kan fortelle om noen av arbeidsoppgavene og ansvarsområdene du vil engasjere deg i. 

Sagt om The Plus - verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk:

Forbes; The Plus will set å new benchmark across the industry worldwide
CNBC; This Norwegian building could change how we think about factories
Fast Company; The Plus is the greenest, most transparent furniture factory in the world – and you’re invited to come hike around


Med The Plus skal vi sammen vise at fastlands-Norge kan levere den endring verden trenger. Vi er foreløpig et relativt lite foretak, men vi har en gedigen idé.

Tenk om dette er den perfekte mulighet for deg - og oss!


 


Arbeidssted: The Plus på Magnor og Oslo-kontoret
Søknadsfrist: Snarest