Er du vår nye Utviklingssjef for Næringseiendom?

Utviklingssjef for Næringseiendom

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige, og er den største i Norge. Vi eies av våre over 502 000 medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte. OBOS driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig, og har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn. Medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak. Hovedkontoret er i Oslo.

Våre helter er alle de menneskene som hver dag tør å ta OBOS ett steg lenger. OBOS sin visjon er å bygge fremtidens samfunn og oppfylle boligdrømmer. Nå søker vi deg som vil jobbe med by- og stedsutvikling og være med på å fylle OBOS sin visjon med innhold. OBOS Eiendom er en stor aktør innenfor by- og stedsutvikling og ønsker nå å styrke sin kompetanse og kapasitet på prosjektutvikling. Vi søker derfor etter en Utviklingssjef for næringseiendom som ønsker å bidra til videre lønnsom vekst. Som teamleder får du en sentral stilling i selskapet. Stillingen inneholder eiendoms- og prosjektutvikling, lønnsomhetsvurdering og ledelse. Du inngår du i et kompetent miljø bestående av både eiendomsutviklere og prosjektgjennomførere, primært innenfor næringsprosjekter.

Er du vår nye Utviklingssjef og leder for utvikling?

Du har solid erfaring og kan dokumentere gode resultater. Du liker å ta ansvar og bidra til lønnsom vekst. Du har kommersiell teft, er analytisk og er en lagspiller. Du kan også assosiere deg med OBOS sin visjon og verdier.

Arbeidsoppgaver

Stillingen er sentralt plassert i OBOS Eiendom innenfor avdeling utvikling og bygging, og innebærer følgende ansvars- og arbeidsoppgaver:
 • Utvikling av nye tomter og eiendommer for å sikre langsiktig tilgang på nye utviklingsprosjekter for OBOS og OBOS Eiendom.
 • Lede et kompetent team, p.t. bestående av tre prosjektutviklere
 • Ansvarlig for totaløkonomien i kjøps- og eiendomsutviklingsprosjekter
 • Videreutvikle vår eksisterende eiendomsmasse og porteføljestrategi
 • I nært samarbeid med resten av teamet bidra til langsiktig og god byutvikling
 • Stillingen inngår i ledergruppen i avdeling Utvikling og bygging

Kvalifikasjoner
 • Du har høyere utdanning som ingeniør/sivilingeniør, økonom/siviløkonom eller tilsvarende.
 • Du har erfaring fra reguleringsarbeid, næringseiendom, prosjektutvikling og akkvisisjonsprosesser
 • Du har kommersiell forståelse og er utviklingsorientert
 • Du er strukturert og ryddig, både skriftlig og muntlig
 • Du må beherske norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper
 • Du er en lagspiller som er god til å samhandle med interne og eksterne samarbeidspartnere
 • Du tar ansvar for teamets utvikling og levere gode økonomiske resultater
 • Du er beslutningsdyktig, løsningsorientert og har en god prosessforståelse
 • Du er kommersiell og liker å ta ansvar

Vi tilbyr
Vi kan tilby en stilling i et voksende selskap, hvor du får tatt en aktiv del i være med i utviklingen av OBOS Eiendom sine prosjekter samt av Ulven som bydel. Uante muligheter. OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom. Hos oss får du mulighet til å utvikle din kompetanse og oppfylle din karrieredrøm. En jobb med mening. Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her. Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Et hyggelig og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir
deg gode muligheter til å forme din egen hverdag. Gode ordninger. OBOS investerer i egne ansatte og tilbyr konkurransedyktig lønn samt goder som fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger samt firmahytter i inn- og utland.

Vi vurderer søknader fortløpende, med siste frist den 15. september

 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest