Vil du bli Distriktssjef for et av Norges sterkeste merkevarer innen byggeindustrien?

Distriktssjefer

Sunde Gruppen er et multinasjonalt selskap med mer enn 20 produksjonsanlegg i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Spania og Storbritannia. Vi blir sett på som en av de ledende i det europeiske markedet når det gjelder produksjon av EPS, Ekspanderbar PolyStyren. Vår visjon er å være foretrukket og ledende leverandør av EPS produkter i våre markeder. Sunde Gruppen har ca. 415 ansatte og en omsetning på NOK 2,4 mrd. Sunde Gruppen har god lønnsomhet og ekspansjonsplaner som omfatter betydelige investeringer både teknisk og organisasjonsmessig. Vi legger vekt på å være en handlekraftig og pålitelig samarbeidspartner som fokuserer på miljø både eksternt og internt. Se www.sundolitt.no

Til forretningsområdet Sundolitt søker vi nå:
 
DISTRIKTSSJEF for Innlandet (Hedmark og Oppland)
og
DISTRIKTSSJEF
for  Viken (Østfold, Oslo og Asker området)
 
         l  Salg                     l  B2B                Sterk merkevare

Sunde har etablert en egen landsdekkende salgs- og distribusjonsløsning som retter seg direkte til sluttbruker. Gjennom en forenkling av verdikjeden har kunden oppnådd bedre priser og leveranser.
 
Sunde søker nå distriktssjef til salg av Sundolitt byggisolasjon i Innlandet (Hedmark og Oppland) og for Viken (Østfold, Oslo og deler av Akershus). Distriktet er godt opparbeidet men det finnes fortsatt potensiale for betydelig vekst.
 
Stillingen som distriktssjef byr på varierte utfordringer og vi tror det er en forutsetning for å lykkes at du har god markedsforståelse og kjennskap til byggebransjen. Erfaring fra entreprenør-, distributør- eller byggkonsulentsiden vil være et pluss. Du bør trives med å etablere kundekontakter og oppnå salg, både på kort sikt og som et resultat av langsiktige kunderelasjoner. Vi tror du er forhandlingsvant og stolt av de resultatene du har oppnådd i tidligere jobber.
 
Som ny distriktssjef blir du en del av vårt salgsteam og forventes å bidra sterkt til at vi oppnår vår målsetting om å være den foretrukne og beste leverandøren av EPS og XPS isolasjon.
 
Miljøet er uformelt og betingelsene konkurransedyktige. Sunde kan tilby utfordrende oppgaver og utviklingsmuligheter i et solid, internasjonalt selskap.
 
Er du klar for en ny utfordring, så ta gjerne uforpliktende kontakt med regionssjef Øyvind Svendsrud på telefon 90121008, eller vår rådgiver i Raadgiverhuset Rekruttering AS, Trygve J. Moe på telefon 91149100.


Arbeidssted: Oslo /Østlandet/Innlandet
Søknadsfrist: 21.09.2021