Vi søker dialogorienterte sympatiske revisorer

Senior Associate /Manager

Plus Revisjon AS, er et revisjons og rådgivingsselskap som skal være en høyt verdsatt kompetanseleverandør. Effektiv kommunikasjon, tilgjengelighet og rask responstid anses som avgjørende suksesskriterium. Våre kunder strekker seg fra små eierstyrte virksomheter til børsnotert foretak underlagt strenge rapporteringskrav og aktører med kompliserte forretningsmodeller. De ønsker kompetente samtalepartnere på seniornivå som sikrer tidseffektivitet og fokus på riktige områder i revisjonsprosessen, og samtidig kan bistå med andre rådgivningstjenester. Plus Revisjon utgjør i dag 9 personer og utvikler et faglig og sosialt inspirerende miljø. Selskapet holder til i nye moderne lokaler i Rosenkrantz gate 20 i Oslo sentrum.

Plus Revisjon fortsetter sin sunne vekst, og trenger flere kunnskapsrike og sympatiske personer i vårt team for å bidra til utvikling og støtte til våre interessante kunderelasjoner. Vi søker nå 2 revisorer med 1 til 5 års erfaring, som kan bli endel av vårt dyktige team. For å styrke vårt mangfold på kontoret, ser vi stor verdi i ett balansert miljø av kvinner og menn. Da kvinneandelen ønskes høyere i selskapet er vi særlig positive til kvinnelige kandidater, som ønsker tilrettelagt for kompetanseutvikling og en generell positiv bedriftskultur.

Plus Revisjon er et faglig sterkt miljø og benytter de fremste IT/teknologiske hjelpemidlene i revisjonsprosessen og i øvrig rådgivningsoppdrag. Miljøet vårt preges av, profesjonalitet og positive holdninger, både i forretningsmessig og menneskelig nivå.

Vi ønsker engasjerte og kompetente revisorer med erfaring innen revisjon og rådgivning. Vi ser helst at du er statsautorisert revisor, men relevant erfaring fra revisjon eller regnskap/controlling kan kompensere for høyere utdanning. Utførelse av oppdrag av konsultativt preg kan påregnes hvis ønskelig, herunder kapitalendringer, verdivurderinger mv.

Du trives godt i dialog med kunden, har gode kommunikasjonsevner og motiverende stil. Vi tror at for å trives hos oss, har du en evne og vilje til å være inkluderende i fellesskapet, samarbeidsvillig og er pliktoppfyllende. Kommer du til oss med motivasjon, innsatsvilje, nysgjerrighet og god kompetanse, gir vi deg muligheten til å vokse og utvikle deg sammen med oss. Du vil kunne ta del i et tilpasset kursprogram for egenutvikling, og bidra til kontinuerlig forbedring av virksomhetens prosesser, samt være en del av et hyggelig sosialt og profesjonelt miljø. Vi tilbyr gunstige betingelser for de rette personene.
 
 
 


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest