Blir du spydspissen i utviklingen av ny teknologi i Schibsted E-com?

Tech Lead

Schibsted er en familie av digitale forbrukermerker med fokus på media, markedsplasser og smarte digitale tjenester. Våre varemerker innen media - som VG, Aftenposten, Aftonbladet, og SvD - er kjente for sin troverdighet, eksepsjonelle journalistikk og redaksjonelle uavhengighet. Våre ledende markedsplasser Finn, Blocket og Tori kobler millioner av brukere hver måned. Digitale tjenester - som Lendo, Prisjakt og Compricer - hjelper konsumenter til å ta bedre valg. Schibsted sitt oppdrag er å ‘empower people in their daily life’, ved å bruke tech og data for å skape innovative produkter og fantastiske brukeropplevelser - og hjelpe til med å bygge en bærekraftig fremtid. «Rethinking things since 1839 - a lot has changed over the years, but our passion for driving change remains.»

Tech Lead til Schibsted E-Commerce

Gründermiljø med solid støtte – teknologiutvikling – nøkkelrolle i satsing med store ambisjoner


Dette er en unik mulighet: Schibsted E-commerce skal bygge et nytt team som med høy fart skal pilotere, teste og skalere nye løsninger for å få fart på den grønne bølgen. Som vår nye Tech Lead vil du være den som følger med på alt som skjer av teknologiske trender og utvikling. Du vil få bygge de ønskede og nødvendige nettverk og vil være fagansvarlig med totalansvar for teknologien, operativt med hendene på rattet. Dette er den første Tech-ressursen i Schibsted E-commerce, og du vil være med å sette retningen og ta tekniske valg underveis. Vårt nystartede teams mål er ambisiøst:  Vi skal bygge enklere digitale løsninger innenfor E-commerce slik at forbrukerne tar mer bærekraftige valg. 

Vi vil gi deg all nødvendig støtte, med tilgang til ekspertisen på tvers av Schibsted, med tilgang på riktige verktøy, med deltakelse på de viktigste konferanser osv. osv. Vi er åpne både for deg som ønsker å være den faglige frontfiguren, men du kan også ha lederambisjoner på sikt. Du må være en software engineer/programmerer som har tatt mange skritt videre - hvordan og hvor gleder vi oss til å høre om. Din personlighet, kreativitet og lidenskap for faglig utvikling vil være avgjørende.

Så langt har vi ønsket å pirre din nysgjerrighet. Har vi lykkes, tar du kontakt for å utveksle mer informasjon!


Arbeidssted: Akersgata
Søknadsfrist: Snarest