Retail Energy søker Daglig leder - Strategisk Rådgiver

Daglig leder - Strategisk Rådgiver

Retail Energy AS er et 360 graders reklamebyrå som jobber med retail- og sisteleddsmarkedsføring. Vi har bare ett overordnet mål og det er å hjelpe våre kunder med å selge flere varer og/eller tjenester i butikken eller på nettet. Dette gjør vi ved å skape smartere løsninger gjennom smarte salgsmekanikker, kommunikasjonsaktiviteter og spennende kundeopplevelser som ivaretar målgruppens ønsker. Alt fundamentert på lang operasjonell butikk- og kjedeerfaring, god innsikt, godt strategiarbeid, og tydelige målsettinger. Vår visjon: Å utvikle kommunikasjonsløsninger som skaper oppmerksomhet og salg. Vårt retail-marketing miljø, Retail Group, består i dag av selskapene Retail Energy og SeeYou samt Retail Produksjon som er et eget forretningsområder under Retail Energy.

Kundeutvikling – kjedemarkedsføring – kommersiell teft

Vi vokser og søker nå en daglig leder og strategisk rådgiver som sammen med resten av teamet, skal videreutvikle byrået og våre kunder. Vi søker primært deg som har erfaring fra kjedemarkedsføring, enten fra markedsavdeling hos en kjedeaktør, eller fra tilsvarende rolle i et byrå. Har du i tillegg en kremmerånd og trigges av salg og resultater, håper vi du sender oss noen ord.

Ansvarsområder:
  • Ivareta og utvikle dagens- og nye kunder gjennom proaktivitet og engasjement
  • Utvikle byråets kundeplattform gjennom aktivt newbizz-arbeid
  • Bidra til å bygge kjennskap og kunnskap om selskapet – bygge byråets posisjon i markedet
  • Oppfølging og kontroll av egne budsjettmål
  • Daglig oppfølging og dialog med egen kundeportefølje
  • Utvikle og trygge samarbeidet mellom byrå og kunder

Du er god på å avdekke forretningsmuligheter, enten det er å bidra med gode markeds- og forretningsråd, eller det handler om å identifisere nye caser og kunder. Din forretningsforståelse, solide erfaring og kompetanse gjør at du er strategisk sterk, trygg på egne valg og en god rådgiver som skaper tillit.

Vi ser etter en av bransjens dyktigste retail rådgivere – en kremmer med teft for god kommunikasjon og gjennomføringskapasitet. Vi ser etter deg med god forretningsforståelse, tidsriktig innsikt og kunnskap om ulike kommunikasjonskanaler i et omnikanal-landskap . Du er en god rådgiver for våre kunder innenfor alle kommunikative, varehandelstrategiske, takstiske og markedsmessige områder.

Vi tilbyr deg et svært kompetent miljø, spennende faglige utfordringer og muligheten til å jobbe i et kommunikasjonsmiljø med mange ulike fagdisipliner.
Stillingen  åpner for gode økonomiske betingelser i takt med at resultater skapes.

 


Arbeidssted:Oslo
Søknadsfrist:Snarest