Vil du bli Client Director for vår norskeide satsing på unik annonseteknologi?

Client Director

Cavai er et norsk adtech-selskap, som ble startet i 2018. Selskapet har utviklet en plattform som tilbyr det vi kaller for samtalebasert reklame. Vi lager reklame som folk kan engasjere seg i, gjennom to-veiskommunikasjon. Cavai befinner seg midt i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet og hos oss jobber det både utviklere, videoprodusenter og kommersielle ressurser side om side. Vi er over 70 ansatte fordelt i 10 ulike markeder på verdensbasis. I Oslo er vi i dag 11 ansatte og nettopp flyttet inn i nye, flotte lokaler, som ligger sentralt i Prinsens gate.

Cavai søker Client Director!

Teknologi - kreativitet - strategi - merkevarebygging

Vi er et raskt voksende kreativt annonseteknologiselskap. Vår ambisjon er å lage annonser folk (faktisk) kan like - fordi vi vet at dette fremmer bedre resultater og samtidig bygger merkevarer. Vi er gale etter kreativitet, og prøver å gjøre alt på den morsomme, raske og enkle måten. Vi er på en reise for å bringe bedre brukeropplevelser til digital annonsering og med på den reisen trenger vi nå mer kommersiell kraft og håper vi har vekket din interesse?

Dine arbeidsoppgaver vil bestå av blant annet:

  • Forberedelser, gjennomføring og etterarbeid i forbindelse med salgsmøter
  • Jobbe strategisk med våre samarbeidspartnere (mediebyråer, reklamebyråer og annonsører)
  • Jobbe på tvers av interne team  - både vårt kreative team, analyseavdelingen vår som setter opp og gjennomfører kampanjemålinger, i tillegg til øvrige salgsressurser i Norge og andre markeder, gjennom å presentere egne case internt.

Kvalifikasjoner:
  • Vi tenker du enten jobber hos en publisist, mediebyrå, reklamebyrå eller jobber på teknologisiden og at du har gjort det de siste 3 – 5 årene
  • Du er målrettet, strukturert og er en «doer», som evner å jobbe selvstendig, men også i team
  • Du er analytisk anlagt og evner å sette deg inn i kunders utfordringer
  • Du er flink til å formidle budskap og holde presentasjoner foran større og mindre forsamlinger
  • Du er selvfølgelig energisk og har høy arbeidskapasitet
  • Du er flink med mennesker og er en god relasjonsbygger med et godt nettverk i bransjen
 
Vi kan tilby en spennende arbeidsplass i et interessant og ekspansivt teknologisk miljø. Vi er et norskeid selskap, som er internasjonalt rigget. Cavai er et av få norske selskaper som jobber med annonseteknologi. Betingelser blir vi enige om – det viktigste for oss er at du ønsker mer enn noe annet å bli med oss og bidra til vekst og innovasjon.
 


Arbeidssted:Oslo
Søknadsfrist:25.04.2022