Vil du sørge for at våre kunder utnytter de programmatiske mulighetene til det fulle?

Strategisk rådgiver, addressable media

IPG Mediabrands, et av verdens største kommunikasjonsselskaper, styrker nå satsningen på addressable media i Norge. Dette gjøres gjennom etableringen av en global satsning, Matterkind. Matterkind skal være de beste på utnyttelse av data og teknologi gjennom addressable media. Per i dag jobber vi med kunder som Amazon, Amex, Porsche, Carlsberg/Ringnes og Equinor. Matterkind kobler folk til det som betyr noe – vi kobler merkevarer til de riktige målgruppene, og folk til riktig innhold. Vi tilbyr merkevarer et strategisk partnerskap for å skape langsiktig verdi gjennom datadrevet aktivering. I et fragmentert medielandskap utnytter Matterkind ledende teknologi for å levere optimale løsninger innen adresserbar annonsering. Våre proprietære data og teknologiløsninger, kombinert med en publikum-først-tilnærming, gjør oss i stand til å oppnå bedre forretningsresultater på vegne av byråpartnere og kunder. Matterkind opererer i over 70 markeder over hele verden og er 5 ansatte i Norge.

Strategisk rådgiver - addressable media

Digital markedsføring – innovasjon - vekst


Matterkind leverer i dag tjenester til de andre selskapene i Interpublic Group (Initaitive og UM), men har store vekstambisjoner også på egenhånd innen digital markedsføring, data og teknologi, og skal bygge opp en egen kundeportefølje på dette området.
Vil du være med på å påvirke veivalg og strategi for selskapet – ta selskapet til nye høyder og sette ditt fotavtrykk? For riktig kandidat ligger det et stort utviklingspotensial i et fagfelt som bare blir viktigere og viktigere.

Arbeidsoppgaver
 • Utvikle digital strategi for utnyttelse av programmatiske kanaler, data og teknologi
 • Løse oppgavene for kundene i det daglige, utfordre på hva som er beste løsning
 • Briefe og holde tett kontakt med Campaign Manager som setter opp, optimaliserer og rapporterer kampanjer
 • Presentere resultater og læring, med forslag til forbedringer til byrå/annonsør
 • Holde deg oppdatert på endringer/utvikling innen Adtech/Martech
 • Videreutvikle produkter og interne rutiner
Ønskede kvalifikasjoner
 • God kjennskap til å programmatiske plattformer (eks. Adform, Google), hvordan de fungerer og verdien som ligger i utnyttelse av disse i kombinasjon med data
 • Erfaring fra byrå. Må kunne holde mange baller i lufta samtidig og løse aktuelle problemstillinger raskt og effektivt
 • Utfordrer eksisterende praksis og evner å skape mer effektive prosesser/løsninger/produkter, samt å selge disse inn til annonsører og kunder, eller iverksette dem i organisasjonen
 • Høy arbeidskapasitet
 • Beherske engelsk, skriftlig og muntlig

Vi tror du har jobbet i et mediehus, byrå eller in-house på annonsørsiden i minimum 3 år, og at du er klar for en videre karriere i et byrå i vekst. Der nettopp du kan påvirke veivalg og faglig ståsted. Vi er del av et større holdingselskap hvor det vil være karrieremuligheter for rett person.

I tillegg til konkurransedyktige betingelser, tilbyr vi et hektisk og spennende miljø med høyt tempo, sterke merkevarer, solid kompetanse og gode utviklingsmuligheter. Vi er et sammensveiset team, og har godt arbeidsmiljø, sentralt beliggende på Aker Brygge.

Her får du en gylden mulighet til å utvikle din digitale kompetanse!


Arbeidssted:Oslo
Søknadsfrist:Snarest