Har du salgserfaring - er teknisk kunnskapsrik, har forståelse for festemidler og er fremoverlent? Da søker ESSVE deg!

Selger industri prefab

ESSVE Norge AS er et datterselskap av ESSVE Produkter AB i Sverige som eies av det børsnoterte selskapet Bergman & Beving. ESSVE er markedsledende i Norden på innfestingsløsninger til de som jobber innen bygg og industri. Våre produktområder er festemidler, skruer, spikringsutstyr, branntetting, lim og fug. Produktene markedsføres bredt i detaljhandelen, først og fremst til byggevarekjeder og industributikker. ESSVE Norge er lokalisert på Ryen i Oslo, har 25 ansatte og en omsetning på ca 400 mill. Selskapet er inne i en spennende utvikling og kan vise til gode resultater og en solid økonomi. Selskapet har sine fortrinn i et bredt produktspekter og et sterkt varemerke.

Har du salgserfaring - er teknisk, kunnskapsrik, har forståelse for festemidler og er fremoverlent? Da søker ESSVE deg!

Vil du innta rollen som selger industri/prefab for et av Norges sterkeste varemerker i byggebransjen? Vår ledende posisjon er skapt av engasjerte, kunnskapsrike og lidenskapelige ansatte. Bli med på vår vekst i et spennende marked. Ettersom vår nåværende selger for segmentet slutter etter mange år, søker vi deg som vil fortsette å utvikle samarbeid mot større industri/prefab kunder, og som har fokus på - salg, lønnsomhet og kundetilfredshet.


Rollen:
Som selger industri/prefab har du du ansvaret for salg og salgsfremmende tiltak mot industrikunder nasjonalt. Du skal drive aktiv relasjonsbygging mot nye og eksisterende kunder. Du vil samarbeide med forretningsområdet og hovedkontoret i Stockholm, sentrale støttefunksjoner og distriktsansvarlige. Stillingen rapporterer til ansvarlig for forretningsområde industri/prefab i Sverige og innebærer høy reiseaktivitet.


Arbeidsoppgaver:
• Utvikle salg av festmateriell og tjenester opp mot prefab/OEM markedet
• Bygge langsiktige kunderelasjoner, generere ny- og mersalg
• Identifisere nye forretningsmuligheter og løse kundenes utfordringer
• Forstå kundenes bransje og hvordan den påvirker ESSVEs muligheter og utfordringer
• Etablere kundesegmentering basert på eksisterende business og potensial
• Differensiere planer og aktiviteter basert på kundenes behov og muligheter
• Evaluere nøkkelkontoer i forhold til målsetting og uttak
• Evaluere den totale kundetilfredsheten på årsbasis
• Løpende dialoger med produktavdelingen og innkjøp samt logistikk rundt sortimentet for kundegruppen
• Mate innkjøpsavdelingen fortløpende med prognoser for kundegruppen
 
Om deg:
Du har gjerne utdannelse innen økonomi eller en teknisk fagdisiplin.
3-5 års erfaring med salg til industrialiserte prefab/OEM-kunder innen byggevarebransjen, har grunnleggende teknisk forståelse eller interesse for festets funksjon i en konstruksjon. Erfaring med å lese og forstå tegninger. Vi ser gjerne at du er bosatt på det sentrale Østlandet.
 
Du er resultatdrevet - kan bryte ned mål til planer og aktiviteter og drive prosesser mot måloppnåelse, er strukturert - planlegger og organiserer arbeidet på en måte som gjør det enkelt å følge, handle på og forstå. Er tydelig, kommunikativ og tilgjengelig i forholdet til kollegaer og kunder. Evner å se muligheter i kundenes krav og utfordringer, er oppmerksom på forbedringsmuligheter og lønnsomhet.
 

Vi tilbyr:
Bli en del av et markedsledende firma med stolt kultur, dynamisk og flat organisasjon. Mulighet til å påvirke egen rolle og arbeid, samtidig bidrar til å utvikle selskapet.
Essve-kulturen er preget av høyt salgsdriv, høyt tempo og godt samarbeid, samtidig
som vi har det morsomt på jobb. Vi tilbyr gode lønns-, forsikrings- og pensjonsordninger. Samt firmabil.
Se gjerne: https://www.essve.com/no/

Ta gjerne kontakt med Petter Skaug i Raadgiverhuset på tlf: 92 402 402 for ytterligere informasjon om stilingen. Alle henvendelser behandles konfidensielt - om ønskelig også overfor oppdragsgiver. 


Søknadsfrist:16.08.2022