Er du vår nye konsulent innen virksomhetsutvikling?

Seniorkonsulent

Selskapsbeskrivelse

PA Consulting er et ledende, internasjonalt Management Consulting-selskap i vekst. Vi jobber med strategisk rådgivning, endringsledelse og transformasjonsprosesser, og fra våre kontorer på Skøyen er vi om lag 60 konsulenter som skaper verdi for ledende norske og internasjonale selskaper, både i offentlig og privat sektor. Ved å kombinere strategi, teknologi og innovasjon gjør vi kompleksitet om til muligheter for våre kunder.

PA. Bringing Ingenuity to Life

Jobbeskrivelse

Brenner du for å styrke helsesektoren, eller vil du optimalisere varehandel og produksjon? Er du glødende opptatt av å forbedre offentlig sektor, eller er det i energisektoren du har tenkt å sette avtrykket ditt? Hvis svaret ditt er ja, bør du lese videre.

Det er en spennende tid i PA Consulting. Vi vokser, og vi søker derfor etter seniorkonsulenter som motiveres av å kunne bli med på denne reisen og sette sitt preg på selskapet.

Vi har lang erfaring med med virksomhetsutvikling og organisasjonsdesign; hvor vi blant annet jobber med kundereiser og smidige leveransemodeller. Vi ser etter deg som allerede er, eller har et ønske om å bli enda bedre på dette.

Hos oss vil du jobbe med store omstillingsprosjekter på tvers av sektorene offentlig, finans, energi og varehandel. I samarbeid med kundene våre vil du være med å utvikle bærekraftige og innovative organisasjonsmodeller, og fremtidsrettede måter å styre virksomhetene på.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som:
 
  • Har fullført mastergrad med gode resultater.
  • Har 3+ års arbeidserfaring som konsulent eller prosjektleder innenfor offentlig, finans, energi eller varehandel.
  • Har erfaring med prosjekter i virksomhetsutvikling og organisasjonsdesign.
  • Snakker og skriver norsk og engelsk flytende (C2-nivå).
     
Som person blir du motivert av å jobbe med noen av de mest talentfulle konsulentene i bransjen og med kunder som tenker fremtidsrettet. Du trives med en uformell kultur hvor man har fokus på samarbeid og samhold, og et flatt hierarki hvor du får ansvar fra dag én. Dine sterke analytiske evner gjør at du hurtig setter deg inn i komplekse problemstillinger, og din nysgjerrighet, engasjement og gjennomføringsevne sikrer unike løsninger for kundene våre.

Hva vi kan tilby

I PA har vi et unikt og sosialt arbeidsmiljø som vi er utrolige stolte av. Vi har både sosiale og faglige samlinger ukentlig. Du vil også få svært hyggelige kollegaer som har et genuint ønske om å spille deg god.

I tillegg vil du bli en del av et sterkt faglig og globalt miljø som vil utfordre deg, og gi deg muligheten til å utvikle deg selv og dine ferdigheter. Du vil også bli involvert i arbeid utenfor Norge, både i Norden og internasjonalt.

Som ansatt i PA vil du ha muligheten til å engasjere deg i våre interne Inclusion & Diversity nettverk som; Women’s Network, PA Pride og Mental Health and Wellbeing.

Vi tilbyr gode betingelser inkludert muligheten til å kjøpe aksjer.


Om søknadsprosessen

Søknader vil bli behandlet fortløpende. Og med hensyn til GDPR ber vi deg sende søknad med CV via vårt rekrutteringsystem.

Oppstart er etter avtale.

Har du spørsmål om hvordan det er å jobbe som konsulent i PA Consult, ta kontakt med Audun Lyche Nordli i Raadgiverhuset Rekruttering as på 93859788 / audun@raadgiverhuset.no.

Diversity statement

Vi tror på at mangfold skaper en sterkere virksomhet, og vi streber etter å ansette mennesker med forskjellige ideer, personlighet og kompetanse. Dette mangfoldet stimulerer til et rikt og kreativt miljø – hvor våre ansatte utvikler seg, og våre kunder setter pris på de resultatene dette skaper.

Vi rekrutterer, promoterer og belønner våre ansatte utelukkende etter deres evne til bidra til PA’s mål, uten påvirkning av kjønn, etnisitet, funksjonsnedsettelse, religion, nasjonalitet, seksuell orientering, alder og sivil status.


Søknadsfrist:15.09.22